Εκεί οπού χτυπά η καρδιά του σπιτιού μας, το κέντρο εξελίξεων της ζωής μας δεν είναι άλλο από το σαλόνι μας! Η Factory Sofa με μεράκι και δεξιοτεχνία μας παρουσιάζει τα συστατικά της πιο αναπαυτικής και συνάμα «γλυκιάς» συνταγής. Ελληνικά χεράκια, πλάθουν  μερικά τόπια αδιάβροχου υφάσματος σε διάφορα χρώματα, ανακατεύουν υλικά εξαιρετικής αντοχής, προσθέτουν πολλές δόσεις σύγχρονης αισθητικής και ψήνουν στη μέγιστη ποιότητα. Διπλοφουρνίζουν και προκαλούν τις αισθήσεις μας με το πιο γλυκό κομμάτι του σπιτιού μας, το σαλόνι γωνία Amorgos…

Μια παραδοσιακή και αγαπημένη συνταγή με σαλόνι σε σχηματισμό γωνία που ενσωματώνεται στους περισσότερους χώρους  και καλύπτει τις ανεκμετάλλευτες γωνίες του καθιστικού, συνδυασμένο με νότες μοντέρνας αισθητικής που γλυκαίνουν τη φαντασία. Με χαρακτηριστικές «καραμέλες» στην πλάτη του καναπέ που χαρίζουν μια παιχνιδιάρικη διάθεση, με βάση αλλά και πλαϊνά σαν άλλα κομμάτια λαχταριστής σοκολάτας, σε τέλεια τετραγωνισμένη αρμονία, μας θυμίζουν γλυκές αμαρτίες και μας βυθίζουν σε στιγμές απόλυτης χαλαρωτικής απόλαυσης.

Σαλόνι Γωνία Amorgos Διάστασης 3.00μ. Χ 2.50μ. με δυνατότητα αλλαγής υφάσματος. Διατίθεται με αδιάβροχο ύφασμα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.
Σαλόνι Γωνία Amorgos Διάστασης 3.00μ. Χ 2.50μ. με δυνατότητα αλλαγής υφάσματος. Διατίθεται με αδιάβροχο ύφασμα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Με χαρακτηριστικές «καραμέλες» στην πλάτη του καναπέ που χαρίζουν μια παιχνιδιάρικη διάθεση, με βάση αλλά και πλαϊνά σαν άλλα κομμάτια λαχταριστής σοκολάτας, σε τέλεια τετραγωνισμένη αρμονία, μας θυμίζουν γλυκές αμαρτίες και μας βυθίζουν σε στιγμές απόλυτης χαλαρωτικής απόλαυσης.

Κι όταν έρθει η ώρα του σερβιρίσματος, η οικογένεια συγκεντρώνεται, απολαμβάνει όμορφες στιγμές και γεύεται την αξία της καθημερινής οικογενειακής ζωής. Το σαλόνι γωνία Amorgos καλύπτει όλες τις ανάγκες μιας σύγχρονης οικογένειας και όχι μόνο, αφού δεσμεύεται να γίνει ένα με όλους τους χώρους, χάρις τη γωνιακή δομή του και να αποτελέσει την πιο λαχταριστή συνταγή του σπιτιού με μοντέρνο σχεδιασμό και αισθητικές λεπτομέρειες που θυμίζουν γλυκά και που θα κάνουν τη διαφορά στο χώρο του καθιστικού.

Όλοι θέλουμε να βρούμε ένα λόγο να μαζέψουμε την οικογένεια και να περάσουμε στιγμές χαλαρές με άνεση και αρκετές δόσεις κομψότητας . Έτσι, ανεπιτήδευτα, το σαλόνι Amorgos μπαίνει στα σπίτια μας και γίνεται η αφορμή και η αιτία να συγκεντρώσουμε την οικογένεια  μας και  να ξεκλέψουμε όλοι, λίγο από τη γλυκιά νοστιμιά του! Επομένως, είναι η ώρα να ανοίξουμε το βιβλίο συνταγών και να προσθέσουμε άλλη μια συνταγή, γιατί το σαλόνι Amorgos είναι η συνταγή που θέλουμε να δοκιμάζουμε κάθε μέρα στο σπίτι μας και να μας χαρίζει την αίσθηση πληρότητας.

Σαλόνι Γωνία Amorgos Διάστασης 3.00μ. Χ 2.50μ. με δυνατότητα αλλαγής υφάσματος. Διατίθεται με αδιάβροχο ύφασμα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.