ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ

Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό μας τόπο www.factorysofa.gr ή/και χρησιμοποιώντας υλικό από τις ιστοσελίδες μας, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους που προβλέπονται στο παρόν, οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του συγκεκριμένου ιστοτόπου.

Η εταιρεία Γ.ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ & ΣΙΑ Ε.Ε. με διακριτικό τίτλο “FACTORY SOFA” (εφεξής η “Εταιρεία”) εδρεύει στην Ελλάδα, Λ.Ποσειδώνος 48 στο Παλαιό Φάληρο, Ν.Αττικής και έχει κύρια δραστηριότητα την εμπορία επίπλων με εξειδίκευση σε Καναπέδες και Σαλόνια. H ιστοσελίδα www.factorysofa.gr είναι ο επίσημος ιστότοπος της Εταιρίας με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και γενικότερα χρηστών του internet παρουσιάζοντας τα προϊόντα, προσφορές και νέα της εταιρίας στο ευρύ κοινό.

Πνευματική Ιδιοκτησία
Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας Factory Sofa και προστατεύεται σύμφωνα με το Ν.2121/1993 «περί προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας και συγγενικών δικαιωμάτων» με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τις εξουσίες του δικαιούχου κατά τα άρθρα 3 και 4 του ως άνω νόμου και κατά συνέπεια κάθε πράξη, παράλειψη ή ανοχή αντίθετη προς τις διατάξεις του ως άνω νόμου επισύρει τις προβλεπόμενες από αυτόν κυρώσεις.

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων
Η FACTORY Sofa διασφαλίζει την τήρηση των αρχών Προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά τη χρήση των υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου σε συμφωνία και συμμόρφωση προς το διεθνές, ευρωπαϊκό και εσωτερικό ελληνικό δίκαιο.

Η FACTORY Sofa δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε παράνομη ή αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και δε μεταβιβάζει με καθ’ οιονδήποτε τρόπο και για οιαδήποτε αιτία προς οποιονδήποτε τρίτο προσωπικά στοιχεία και πληροφορίες των χρηστών/επισκεπτών.

Πολιτική Απορρήτου

Από τη διαδραστικότητα που προκύπτει κατά τη χρήση του ιστοτόπου, την τηλεφωνική επικοινωνία και τις επισκέψεις στο φυσικό κατάστημα, συλλέγουμε κάποια προσωπικά δεδομένα για την βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Η Πολιτική Απορρήτου της Εταιρείας μας περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων παρέχει πληροφορίες σχετικά με το πότε και το γιατί συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, με ποιόν τρόπο τα χρησιμοποιούμε και τα επεξεργαζόμαστε, για πόσο χρονικό διάστημα τα διατηρούμε και τέλος, κάτω από ποιους όρους μπορούμε να τα μοιραστούμε με άλλους. Η Εταιρία δεν συλλέγει ούτε απαιτεί την κοινοποίηση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, δεν ζητά ποτέ πληροφορίες που αφορούν την υγεία, τη φυλή, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τη θρησκεία και τις πολιτικές πεποιθήσεις.

Μάθετε περισσότερα για την Προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων στη σελίδα Πολιτικής Απορρήτου.

Δεσμοί με άλλους ιστότοπους
Για να διευκολύνει την πρόσβασή σας στις ιστοσελίδες η FACTORY Sofa μπορεί να συμπεριλάβει συνδέσεις( links) με ιστοσελίδες του Internet, οι οποίες αποτελούν ιδιοκτησία τρίτων ή τις διαχειρίζονται τρίτοι (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) και ευθύνονται οι ίδιοι για το περιεχόμενο τους καθώς και για τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που αυτοί ακολουθούν και σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η Εταιρία.

Τιμές Προϊόντων
Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στις ιστοσελίδες μας συμπεριλαμβάνουν τον νόμιμο Φ.Π.Α.. Οι τιμές αυτές αφορούν τα προϊόντα και τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας με τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται στην “Περιγραφή” και στις “Επιπρόσθετες Πληροφορίες” του κάθε προϊόντος (διαστάσεις, τύπος υφάσματος, σκληρότητα κλπ), ενώ η FACTORY Sofa έχει δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις Τιμές, τις Περιγραφές και τις Επιπρόσθετες Πληροφορίες χωρίς προειδοποίηση κατά τη διάρκεια προσφορών, εκπτώσεων ή αλλαγών προς βελτίωση του προϊόντος.

Κάθε σχέδιο σαλονιού είναι δυνατό να κατασκευαστεί με τροποποιήσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Οι τιμές διαφέρουν εφόσον επιλέξετε διαφορετική διάσταση, διαφορετικό τύπο υφάσματος, ενίσχυση στο σκελετό και τα αφρώδη, διαφορετικό τύπο ποδιού και γενικότερα άλλες τροποποιήσεις. Σε αυτήν την περίπτωση δημιουργείται εξατομικευμένη προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη και συμφωνείται από τα δύο μέρη ο χρόνος παράδοσης.

Οι συμφωνημένες τιμές πώλησης ισχύουν για παραγγελίες που οριστικοποιούνται εντός 30 ημερολογιακών από την προκαταβολή.

Οι φωτογραφίες των προϊόντων που παρουσιάζονται στον ιστότοπο μπορεί να είναι με διάφορα τεχνικά χαρακτηριστικά (διαστάσεις, χρώματα, υφές). Αυτό συμβαίνει για να αποδοθεί όσο το δυνατόν καλύτερα η αισθητική του προϊόντος με σκοπό να αντιληφθεί ο ενδιαφερόμενος πελάτης τις δυνατότητες τροποποίησης του προϊόντος κατά την παραγγελία αλλά και να πάρει ιδέες διακόσμησης.

Φωτογραφίες Προϊόντων & Εμπορικό Σήμα
Το εμπορικό σήμα και οι φωτογραφίες των προϊόντων παράγονται από την Εταιρία Factory Sofa διέπονται από το νόμο περί προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων. Κάποιες φωτογραφίες έχουν αποσταλεί από πελάτες και χρησιμοποιούνται με συγκατάθεση. Εφόσον κάποιος πελάτης δεν επιθυμεί πλέον την προβολή της φωτογραφίας για οποιοδήποτε λόγο, έχει το δικαίωμα σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων να ζητήσει τη διαγραφή της.

Δεν επιτρέπεται χωρίς έγγραφη άδεια από την Εταιρία Factory Sofa η αναπαραγωγή, η αλλοίωση της φωτογραφίας γενικότερα, αλλοίωση με αφαίρεση ή αντικατάσταση του εμπορικού σήματος με σκοπό την αναδημοσίευση για λόγους marketing, παραπλάνηση ή τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

Αποστολές Προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται με πρακτορείο μεταφορών. Τα σαλόνια κατασκευάζονται για τον καθένα ξεχωριστά στους επιθυμητούς χρωματισμούς/διαστάσεις και σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Αυτό σημαίνει πως ο μέσος χρόνος αποστολής από την οριστικοποίηση των διαστάσεων και των χρωματισμών, εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των πρώτων υλών κατασκευής και συμφωνείται από την εταιρία και τον πελάτη κατά την παραγγελία. Εάν η παραγγελία είναι έτοιμη νωρίτερα από τον προκαθορισμένο χρόνο, ενημερώνεται ο πελάτης και αποστέλλεται άμεσα εφόσον αυτός το επιθυμεί. Για τα μεγάλα αστικά κέντρα υπάρχει δυνατότητα παράδοσης στη διεύθυνση αποστολής που δηλώθηκε κατά την παραγγελία με παράδοση στο πεζοδρόμιο ή σε όροφο κατόπιν συμφωνίας. Σε απομακρυσμένες περιοχές παραδίδονται στην τοπική έδρα της μεταφορικής εταιρίας.

Όλα τα σαλόνια αποστέλλονται συναρμολογημένα και έτοιμα προς χρήση σε ειδική συσκευασία για την αποφυγή φθορών κατά τη μεταφορά. Ισχύουν επιβαρύνσεις μεταφορικών εξόδων βάση όγκου μεταφοράς.

Όλα τα προϊόντα της παραγγελίας περνούν από ποιοτικό έλεγχο πριν την αποστολή και συσκευάζονται προσεκτικά. Εάν κατά τον ποιοτικό έλεγχο υποπέσει στην αντίληψή μας πως κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό, αυτό δεν αποστέλλεται έως ότου αντικατασταθεί και ενημερώνουμε τον πελάτη σχετικά για τυχόν καθυστέρηση της αποστολής λόγω αστοχίας υλικού.

Κόστος των μεταφορικών:

Τα έπιπλα αποστέλλονται με εταιρίες μεταφορών σε όλη την Ελλάδα και πληρώνετε τα έξοδα αποστολής στον μεταφορέα κατά την παραλαβή. Η χρέωση των μεταφορικών ποικίλλει σύμφωνα με τον όγκο των επίπλων και τον προορισμό. Εάν δεν συνεργάζεστε με κάποια τοπική σας μεταφορική, θα σας προτείνουμε την πιο οικονομική για εσάς. Η παράδοση γίνεται στο πεζοδρόμιο. Αν επιθυμείτε παράδοση σε όροφο υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση στα μεταφορικά. Η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος δεν συμπεριλαμβάνεται στα έξοδα μεταφοράς. Kαλέστε μας στο 2106025980 για να ενημερωθείτε σχετικά με το κόστος μεταφοράς για το έπιπλο που σας ενδιαφέρει.

Εγγύηση Προϊόντων – Καναπέδες & Σαλόνια

Η εταιρία Factory Sofa  δεσμεύεται πως το προσωπικό της θα κάνει ότι είναι δυνατό, ώστε ο πελάτης να απολαμβάνει τη μέγιστη δυνατή εμπειρία, σε επίπεδο ποιότητας εξυπηρέτησης πελατών και ποιότητας προϊόντων.

Εργοστασιακό Πρόβλημα κατά την άφιξη

Πραγματοποιούμε όλους τους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους πριν την αποστολή κάθε παραγγελίας. Ως εκ τούτου προϊόντα στα οποία εντοπίζεται εργοστασιακό πρόβλημα κατά την άφιξη, ενεργούμε για την επίλυση του προβλήματος και αντικαθιστούμε τα προβληματικά εκ του εργοστασίου τμήματα ή ακόμη και ολόκληρο το προϊόν.

Ελλαττωματικά προϊόντα

Εάν τα προϊόντα που αγοράσατε αποδειχτούν ελαττωματικά κατά τη διάρκεια της εγγύησης, η Εταιρία Factory Sofa θα ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ορθή επισκευή των προβληματικών εκ του εργοστασίου τμημάτων ή αντικατάσταση ολόκληρου του προϊόντος.

Σε κάθε περίπτωση την απόφαση για το αν θα επισκευαστεί το προβληματικό τμήμα του προϊόντος ή αν θα αντικατασταθεί ολόκληρο το προϊόν εντός εγγύησης την λαμβάνει ο κατασκευαστής.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση η εγγύηση δεν συμπεριλαμβάνει έξοδα μεταφοράς.

Χρόνος Εγγύησης προϊόντων Οικιακού Εξοπλισμού

Τα Σαλόνια και οι Καναπέδες που προορίζονται για οικιακή χρήση συνοδεύονται με γραπτή εγγύηση 10 ετών για το σκελετό (ξύλα, ιμάντες & πόδια) και 4 έτη για τα αφρώδη μέρη των μαξιλαριών καθίσματος & πλάτης. Οι μηχανισμοί κρεβατιού συρόμενοι και αναδιπλούμενοι συνοδεύονται με γραπτή εγγύηση 2 ετών.

Η εγγύηση δεν ισχύει για το ύφασμα, για κακή ή λανθασμένη χρήση & συντήρηση των προϊόντων, για φυσικές φθορές από εξωτερικούς παράγοντες (ήλιος, υγρασία, σκόνη κλπ.).

Χρόνος Εγγύησης προϊόντων Επαγγελματικού Εξοπλισμού

Τα Σαλόνια και οι Καναπέδες που προορίζονται για επαγγελματική χρήση συνοδεύονται με γραπτή εγγύηση 5 ετών για το σκελετό (ξύλα, ιμάντες & πόδια) και 3 έτη για τα αφρώδη μέρη των μαξιλαριών καθίσματος & πλάτης. Οι μηχανισμοί κρεβατιού συρόμενοι και αναδιπλούμενοι συνοδεύονται με γραπτή εγγύηση 2 ετών.

Η εγγύηση δεν ισχύει για το ύφασμα, για κακή ή λανθασμένη χρήση & συντήρηση των προϊόντων, για φυσικές φθορές από εξωτερικούς παράγοντες (ήλιος, υγρασία, σκόνη κλπ.).

 Πολιτική Ακυρώσεων – Επιστροφών

Παρακαλούμε πριν την παραγγελία σας μετρήστε σωστά το χώρο σας και υπολογίστε εάν οι διαστάσεις που επιλέγετε ανταποκρίνονται σωστά στις επιθυμίες σας. Υπολογίστε επίσης αν το προϊόν χωρά να περάσει από την πόρτα εισόδου σας καθώς στην μεταφορά δεν συμπεριλαμβάνονται κόστη χρήσης αναβατορίου.

Ακύρωση παραγγελίας για εξατομικευμένο προϊόν (προδιαγραφές στα μέτρα σας)

Ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει παραγγελία που έγινε σύμφωνα με τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του (Τεχνικές προδιαγραφές διαστάσεων, φοράς, χρώματος κλπ) πριν αυτή προχωρήσει στο στάδιο κατασκευής στον εύλογο χρόνο 14 ημερών από την παραγγελία, αποστέλλοντας email με την ένδειξη «Ακύρωση Παραγγελίας». Παρακαλούμε αναφέρετε στο μήνυμα τα στοιχεία Ονοματεπώνυμο, email, Τηλέφωνο & Διεύθυνση στα οποία έγινε η παραγγελία καθώς και τους λόγους ακύρωσης.

Δεν είναι δυνατή η επιστροφή προϊόντος που έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή (Τεχνικές προδιαγραφές διαστάσεων, φοράς, χρώματος κλπ) ή σαφώς εξατομικευμένες παραγγελίες που έχουν παραδοθεί.

Ακύρωση παραγγελίας για ετοιμοπαράδοτο προϊόν (προδιαγραφές εργοστασίου)

Ετοιμοπαράδοτα προϊόντα είναι αυτά που βρίσκονται στους χώρους του καταστήματος κατά τη διάρκεια της παραγγελίας, κατασκευασμένα με προδιαγραφές εργοστασίου, σε συγκεκριμένες διαστάσεις, χρώματα & υφάσματα.

Αν αγοράσατε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα σε κατάστημα, βάσει νομοθεσίας της Ε.Ε. δεν έχετε νόμιμο δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα (για αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων) εκτός αν είναι ελαττωματικά εντός 14 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων.

Αντίθετα, αν αγοράσατε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα εξ αποστάσεως (τηλεφωνικά ή μέσω email), έχετε το δικαίωμα ακύρωσης της αγοράς και επιστροφής των χρημάτων σας εντός 14 ημερών, για οποιοδήποτε λόγο και χωρίς καμία δικαιολογία. Η περίοδος υπαναχώρησης λήγει 14 ημέρες μετά την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Ωστόσο, αν η λήξη της περιόδου υπαναχώρησης συμπίπτει με αργία, η προθεσμία παρατείνεται μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Αν δεν είστε σίγουροι σχετικά με το τι ισχύει στην περίπτωσή σας, μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε το εργαλείο της Ε.Ε. για τα δικαιώματα καταναλωτών που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα δικαιώματά σας όταν κάνετε αγορές στην ΕΕ.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Τα προϊόντα που παραλαμβάνετε πρέπει να πληρούν τα συμφωνηθέντα χαρακτηριστικά και να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Αν τα προϊόντα δεν είναι αυτά που παραγγείλατε, π.χ. έχουν λάθος χρώμα ή μέγεθος, δικαιούστε δωρεάν επισκευή ή αντικατάσταση και, όπου αυτό δεν είναι δυνατόν, επιστροφή χρημάτων.

Εάν ο πελάτης ακυρώσει την παραγγελία ενώ έχει προπληρώσει, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής άλλου αντίστοιχου προϊόντος ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Εάν πάλι ο πελάτης επιθυμεί επιστροφή χρημάτων αυτό μπορεί να γίνει σύμφωνα με τον τρόπο πληρωμής της παραγγελίας του, είτε με αντιλογισμό στην χρεωστική/πιστωτική κάρτα, είτε με κατάθεση μετρητών σε λογαριασμό του.

Τα χρήματα επιστρέφονται μόνο για το προϊόν και όχι για τις πληρωμένες υπηρεσίες.

Η διαδικασία επιστροφής χρημάτων μπορεί να διαρκέσει από 14 έως και 45 ημέρες αναλόγως του τρόπου πληρωμής της παραγγελίας, αφού πρώτα ελεγχθούν τυχόν επιστροφές προϊόντων και γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες με τους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.

Ισχύον Δίκαιο
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με την Εταιρία διέπονται και προστατεύονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το εμπόριο, το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων GDPR, καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας του καταναλωτή (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Περιορισμένη άδεια
Η Εταιρία, υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που τίθενται στο παρόν και όλους τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς, σας χορηγεί ένα μη αποκλειστικό, αμεταβίβαστο, προσωπικό, περιορισμένο δικαίωμα πρόσβασης, χρήσης και παρουσίασης αυτής της ιστοσελίδας και των περιεχομένων στοιχείων της. Αυτή η άδεια δεν αποτελεί μεταβίβαση τίτλου στην ιστοσελίδα και στα στοιχεία της και υπόκειται στους ακόλουθους περιορισμούς: (1) πρέπει να διατηρείτε σε όλα τα αντίγραφα της ιστοσελίδας και των στοιχείων της, όλες τις επισημειώσεις που αφορούν πνευματικά δικαιώματα και άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα και (2) δεν μπορείτε να τροποποιήσετε την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της με κανένα τρόπο ή να αναπαράγετε ή να παρουσιάσετε δημοσίως, ή να διανείμετε ή με άλλο τρόπο να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της για οποιοδήποτε δημόσιο ή εμπορικό σκοπό, εκτός εάν άλλως επιτρέπεται με το παρόν.

Μεταβολές
Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει ή να τροποποιεί τους εφαρμοστέους όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση της ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στους όρους και τις προϋποθέσεις της χρήσης θα τίθενται σε ισχύ άμεσα από την γνωστοποίησή τους, η οποία μπορεί να δοθεί με κάθε μέσο συμπεριλαμβανομένης, αλλά όχι περιοριστικά, της θέσης καινούργιων όρων και προϋποθέσεων στην ιστοσελίδα. Κάθε χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους σας τέτοιων αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών. Η Εταιρία μπορεί, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να καταγγείλει, αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας, της φωτογραφία παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας.

Περιορισμός Ευθύνης
Η Εταιρία, οι υπάλληλοί του, ή άλλοι αντιπρόσωποί του, δεν έχει καμία ευθύνη, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, για όποιες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες, έμμεσες, ειδικές αποζημιώσεις ή έξοδα ή χρηματικές ποινές, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, διαφυγόντων κερδών, διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης, απώλειας πληροφοριών ή δεδομένων, ή απώλειας πελατείας, απώλειας ή ζημίας περιουσίας, και οποιωνδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών προκύψουν από ή σε σχέση με την χρήση, την αντιγραφή, ή την παρουσίαση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας, ανεξαρτήτως εάν η Εταιρεία είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει αυτή την πιθανότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ