Μια ιδέα, μια εικόνα στο μυαλό, μια ανάγκη ανεκπλήρωτη, επιθυμίες που ζητούν να εκπληρωθούν, ένας γρήγορος σχεδιασμός στο χαρτί και οι εμπνεύσεις της Factory Sofa γίνονται πραγματικότητα. Ο γωνιακός καναπές TINOS, με τις έντονες ραφές, τα λεπτά τελειώματα και τον διαχρονικό σχηματισμό, είναι η περιγραφή που χαρακτηρίζει μια εκλεπτυσμένη σύνθεση με ξεχωριστό χαρακτήρα και λιτές ιδιαιτερότητες. Το σαλόνι TINOS, είναι μια γωνιακή σύνθεση που αποδεικνύει πως, ένα βασικό κομμάτι της διακόσμησης ενός σπιτιού, μπορεί να προσδώσει τον χαρακτήρα του και να αναδιαμορφώσει εξ ολοκλήρου έναν χώρο.

Σαλόνι Γωνία Tinos

Με έντονη αισθητική και χαρακτηριστικές λεπτομέρειες, το γωνιακό σαλόνι TINOS, δημιουργεί έναν χώρο ζεστασιάς και οικείας πολυτέλειας και ενσωματώνει τις ανάγκες ενός σπιτιού, χάρις το συνδυασμό του κλασικού με μερικές νότες ιδιαίτερης κομψότητας. Υπογράφει την ταυτότητα του χώρου όπου τοποθετείται και αφήνει, όλους εμάς, να απολαμβάνουμε το ποιοτικό σπιτικό περιβάλλον. Μια αίσθηση που μας βγάζει από τα καθιερωμένα και δημιουργεί την ανάγκη να γίνει ο καναπές αυτός το επίκεντρο της διασκέδασης.

Σαλόνι Γωνία Tinos

Ιδανικό για την παρέα που θέλει να περάσει ατελείωτα βράδια χαλάρωσης και να γίνει η γωνιά μεγάλων συζητήσεων και γλυκών αναμνήσεων.

Η έντονη ταυτότητα του γωνιακού καναπέ TINOS, είναι ιδανική για να συνδυαστεί με αρώματα και χρώματα. Μαξιλάρια με διακριτές αντιθέσεις χρωμάτων και ένα τραπέζι με κεριά και εδέσματα είναι το απόλυτο θέλγητρο, μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα αξιοζήλευτη που θα αναπτερώσει τις καρδιές και θα κατευνάσει το πνεύμα. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής απαιτεί να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας όμορφες στιγμές σαν κι αυτή, γι αυτό και στην Factory Sofa δεν “ντύνουμε”, απλά, τον καθιστικό μας χώρο, αλλά, πολύ περισσότερο, “ντύνουμε” τις καρδιές μας. Με αγαπημένες συνθέσεις και εκλεπτυσμένη αισθητική, θα μας κρατούν συντροφιά και θα μας δίνουν αυτές τις απολαυστικές στιγμές διασκέδασης και χαράς που τόσο λείπουν από τη ζωή μας.

Σαλόνι Γωνία Tinos
Γωνιακό Σαλόνι Tinos | Σαλόνια Καναπέδες Factory Sofa Προσφορές
Factory Sofa Συχνές Ερωτήσεις

Όταν, λοιπόν, οι ανάγκες μας δημιουργούν εμπνεύσεις και οι εμπνεύσεις αυτές γίνονται πραγματικότητα, τότε το αποτέλεσμα δε μπορεί παρά να μας δικαιώσει, το γωνιακό σαλόνι TINOS το αποδεικνύει.

Αν θέλεις να δεις το σαλόνι TINOS από κοντά, θα το βρεις στη FactorySofa στο κατάστημα του Παλαιού Φαλήρου που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 48, τηλ. 2106025980.

LIKE IT? SHARE IT!