Γιατί να επιλέξω καναπέ με memory foam στο κάθισμα;

Το σαλόνι είναι ο χώρος που περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας, όπως λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι living room = ο χώρος που ζούμε. Για αυτό το λόγο χρειάζεται μια καλή επένδυση. Άνεση και ποιότητα με στυλ πάνω από όλα!

Πόσες φορές σας έχει πάρει ο ύπνος βλέποντας τηλεόραση στον καναπέ ή σας έχει τύχει να έχετε καλεσμένους και να μην χωράτε άρα αναγκαστικά κάποιος θα πρέπει να κοιμηθεί στον καναπέ;

Είτε σας έχει συμβεί το ένα είτε και τα δύο από τα παραπάνω τότε σίγουρα θα γνωρίζετε ότι δεν βιώσατε και τον καλύτερο ύπνο. Ας μην σχολιάσουμε το πιάσιμο της επόμενης μέρας…

Για να προφυλαχτούμε  λοιπόν από έναν κακό ύπνο και το δύσκολο πρωινό μπορούμε απλώς να συμπεριλάβουμε το memory foam στον καναπέ μας.

Τα μαξιλάρια memory foam είναι σχεδιασμένα επιστημονικά για την σωστή και ορθή ανατομία του ανθρώπινου σώματος.

Κοιμάστε κι εσείς στον καναπέ σας;

Απολαύστε τον ύπνο σας επιλέγοντας καναπέ με Memory Foam στο κάθισμα.

Τι είναι το memory foam;

Τα 10 τελευταία χρόνια όλο και περισσότερος κόσμος μιλάει για το memory foam. Τι είναι λοιπόν αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει και να είναι τόσο διάσημο στην αγορά;

Ο αφρός μνήμης (memory foam) είναι ελαστικός και έχει επαναφορά. Η ξεχωριστή ιδιότητά του είναι ότι κατανέμει ομοιόμορφα το σωματικό βάρος και στη συνέχεια επιστρέφει στο αρχικό του σχήμα μόλις αφαιρέσεις  την πίεση.

Είναι καλό τελικά και το θέλεις; Ρίξε μια ματιά και στα παρακάτω…

Το memory foam αλλιώς ανώστρωμα, θεωρείται από τα τοπ στον τομέα των ανατομικών υλικών. Δεν προκαλεί εφίδρωση, εμποδίζει την ανάπτυξη μικροοργανισμών και εκμηδενίζει τις πιέσεις  που δέχεται το σώμα.

Ως αποτέλεσμα έχει τη σωστή κυκλοφορία του αίματος και τη σωστή στάση του σώματος κατά τη χρήση του. Προσφέρει στήριξη, βέλτιστη ποιότητα και άνεση προλαμβάνοντας έτσι τους πόνους στη πλάτη και στο σώμα.

Fun fact: το memory foam αρχικά σχεδιάστηκε για τις αεροπορικές θέσεις της ΝΑΣΑ.

Bonus Fun fact: το memory foam χρησιμοποιείται επίσης σε ορισμένα κράνη μοτοσικλετιστών, σε παπούτσια, σε στρώματα ύπνου, ταξιδιωτικά μαξιλαράκια λαιμού, μαξιλαράκια καθισμάτων γραφείου και όχι μόνο.

Στη Factory Sofa, μπορείτε να επιλέξετε σαλόνια/καναπέδες με κάθισμα Memory Foam !

Σαλόνια με Memory Foam !

Επιλέξτε το σαλόνι που σας ταιριάζει στο αγαπημένο σας χρώμα. Ζητήστε προσθήκη επίστρωσης Memory Foam για τον καναπέ σας! Το Memory Foam μπορεί να προστεθεί στα περισσότερα μοντέλα σαλονιών της Factory Sofa.

Επισκεφθείτε σήμερα ή καλέστε τηλεφωνικά σε ένα από τα καταστήματα της Factory Sofa και μάθετε περισσότερα για σαλόνια/καναπέδες με κάθισμα Memory Foam.

Διαβάστε επίσης τον οδηγό αγοράς καναπέ: Τι καναπέ να αγοράσω; Συμβουλές από την Factory Sofa