Καταστήματα Factory Sofa

>Καταστήματα Factory Sofa
Καταστήματα Factory Sofa 2017-07-21T16:37:40+00:00

H Factory Sofa είναι μια εταιρία η οποία δημιουργήθηκε για να σας προμηθεύει έπιπλα υψηλής ποιότητας σε τιμές εργοστασίου. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας, η αγάπη και η εμπειρία στο χώρο του σαλονιού είναι από τους λίγους μόνο λόγους που μας ωθούν ώστε να εξειδικευτούμε ακόμη περισσότερο στον τομέα του σαλονιού.

H ιστορία μας ξεκίνησε 70 χρόνια πριν από ανθρώπους με αγάπη και μεράκι για το έπιπλο. Η διάθεση στο να ομορφαίνουν οι άνθρωποι το χώρο τους και κατ’ επέκταση τη ψυχολογία τους κληροδοτήθηκε και στα δύο νέα πρόσωπα της Factory Sofa. Έχοντας σαν οδηγό τα χρόνια εμπειρίας των προγόνων τους στο έπιπλο χρησιμοποιούν πλέον ότι πιο σύγχρονο και καινοτόμο προάγει τη ποιότητα του επίπλου. Είναι σε θέση πιστοποιημένα να σας εγγυηθούν άριστη ποιότητα και αισθητική στα σαλόνια σας.

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά στα επιπλα σαλονιου και το διαπιστώνει κανείς με μια επίσκεψη στην έκθεσή μας. Η υψηλή αισθητική είναι το χαρακτηριστικό της FACTORY Sofa. Τα σχέδια, οι αναλογίες, οι ραφές, τα χρώματα είναι το λιγότερο που χαρακτηρίζει την αισθητική των σαλονιών μας. Στη FACTORY Sofa θα βρείτε επιπλα σαλονιου σε τιμές εργοστασίου, υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένα στην Ελλάδα, φτιαγμένα με μεράκι. Μεγάλη γκάμα σε σαλόνια τριθέσια διθέσια, σαλόνια γωνιακά, σαλόνια πολυμορφικά με υφάσματα υψηλής ποιότητας και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Είδατε ένα σαλόνι που σας άρεσε αλλά δεν ταιριάζουν τα μέτρα στο χώρο σας?
Στη FACTORY Sofa έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε το σαλόνι σας στις διαστάσεις που επιθυμείτε!

Εγγυώμαστε την καλύτερη ποιότητα και πάντα στις καλύτερες τιμές σε ολόκληρη την Ελληνική αγορά. Κατασκευάζουμε τα σαλόνια με άριστες προδιαγραφές και τα παραδίδουμε με γραπτή εγγύηση έως 10 έτη αναλόγως το μοντέλο. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας με εμπειρία στο σαλόνι, είναι πάντα έτοιμο να σας ξεναγήσει στον χώρο του επίπλου και να σας βοηθήσει σε μια άριστη επιλογή. Τα Έπιπλα στην Αθήνα πλέον αποκτούν χαρακτήρα μέσα στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο νέο μας κατάστημα.
Είμαστε εδώ για εσάς!

Factory Sofa • Κατάστημα Παλαιού Φαλήρου • Λ.Ποσειδώνος 48

Κατάστημα Αττικής

Σας προσκαλούμε να έρθετε στον ανανεωμένο εκθεσιακό μας χώρο στο Παλαιό Φάληρο, Λ.Ποσειδώνος 48. Θα χαρούμε πολύ να σας δείξουμε τα καινούργια μας σχέδια και την ποιότητα των σαλονιών μας. Δυνατότητα μεταφοράς των προϊόντων μας στον χώρο σας με δική σας χαμηλή χρέωση! FACTORY SOFA • ΤΗΛ. 2106025980

Factory Sofa North • Κατάστημα Κατερίνης • 4ο χλμ Κατερίνης-Παραλίας

Κατάστημα Βόρειας Ελλάδας

Στον καινούργιο εκθεσιακό μας χώρο που βρίσκεται στην Κατερίνη, στο 4ο χλμ Κατερίνης-Παραλίας, θα βρείτε πάνω από 80 ετοιμοπαράδοτα σαλόνια και έπιπλα σαλονιού. Τώρα είναι πιο εύκολο να μας δείτε και να δοκιμάσετε από κοντά την ποιότητα των σαλονιών μας αν έρχεστε από τη Θεσσαλονίκη ή από τη Λάρισα. Το σημείο διανομής εξυπηρετεί όλη τη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα! FACTORY SOFA NORTH • ΤΗΛ. 2351028310

Σαλόνια Καναπέδες

Ελληνικής Κατασκευής

Επιλέξτε το ιδανικό για εσάς

ΣΑΛΟΝΙΑ-ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ

Μεγάλες Προσφορές

...για λίγες ημέρες!

Μόνο για λίγες ημέρες

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Διακόσμηση Σαλονιού

Factory Sofa Life Style

Ειδικοί διακόσμησης περιγράφουν γύρω από το σαλόνι

BLOG

Photos Πελατών

It's MY Sofa!

IT' S MY SOFA!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Μας εμπιστεύτηκαν: