Καταστήματα Factory Sofa

H Factory Sofa δημιουργήθηκε για να σας προμηθεύει έπιπλα σαλονιού υψηλής ποιότητας σε τιμές εργοστασίου. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας, η αγάπη και η εμπειρία στο χώρο του σαλονιού είναι από τους λίγους μόνο λόγους που μας ωθούν ώστε να εξειδικευτούμε ακόμη περισσότερο στον τομέα του σαλονιού. 

Η εταιρεία μας έχει πιστοποιητικό ISO 9001, δηλαδή όλες οι φάσεις παραγωγής ελέγχονται και πιστοποιούνται για την άριστη ποιότητά τους. Διενεργούμε ελέγχους ποιότητας από τις πρώτες ύλες που επιλέγουμε μέχρι και την υπηρεσία παράδοσης του σαλονιού σας στο χώρο σας. Πρόκειται για διεθνή πιστοποίηση που για να την έχει μια εταιρεία σημαίνει ότι η ποιότητα και η ικανοποίηση του πελάτη είναι ο απόλυτος στόχος της. Επισκεφθείτε σήμερα ένα από τα Καταστήματα Factory Sofa.

Καταστήματα Factory Sofa • Κατάστημα Παλαιού Φαλήρου • Λ.Ποσειδώνος 48

Κατάστημα Π.Φαλήρου – Αττική

FACTORY SOFAΤΗΛ. 2106025980

Σας προσκαλούμε να έρθετε στον ανανεωμένο εκθεσιακό μας χώρο στο Παλαιό Φάληρο, Λ.Ποσειδώνος 48. Θα χαρούμε πολύ να σας δείξουμε τα καινούργια μας σχέδια και την ποιότητα των σαλονιών μας. Δυνατότητα μεταφοράς των προϊόντων μας στον χώρο σας με δική σας χαμηλή χρέωση!

Κατάστημα Π.Φαλήρου στο Google Maps
Καταστήματα Factory Sofa • Κατάστημα Παλαιού Φαλήρου • Λ.Ποσειδώνος 48

Κατάστημα Βάρης – Αττική

FACTORY SOFA – ΒΑΡΗ • ΤΗΛ. 2102208231

Σας προσκαλούμε στον νέο εκθεσιακό μας χώρο στη Βάρη, 2ο χλμ Βάρης Κορωπίου. Θα μας βρείτε στο Κίτσι επί της Λεωφόρου Ευελπίδων 362. Το κατάστημα εξυπηρετεί την Ανατολική Αττική και είναι επίσημο σημείο διανομής των προϊόντων της Factory Sofa. Θα χαρούμε πολύ να σας δείξουμε τα καινούργια μας σχέδια και την ποιότητα των σαλονιών μας. 

Κατάστημα Βάρης στο Google Maps
Καταστήματα Factory Sofa • Κατάστημα Κατερίνης • 4ο χλμ Κατερίνης-Παραλίας

Κατάστημα Βόρειας Ελλάδας

FACTORY SOFA NORTHΤΗΛ. 2351028310

Στον καινούργιο εκθεσιακό μας χώρο που βρίσκεται στην Κατερίνη, στο 1ο χλμ Π.Ε.Ο Κατερίνης – Θεσσαλονίκης, θα βρείτε σαλόνια & καναπέδες Factory Sofa σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων, χρωμάτων & υφασμάτων. Τώρα είναι πιο εύκολο να μας δείτε και να δοκιμάσετε από κοντά την ποιότητα των σαλονιών μας αν έρχεστε από τη Θεσσαλονίκη ή από τη Λάρισα. Το σημείο διανομής εξυπηρετεί όλη τη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα!

Κατάστημα Κατερίνης στο Google Maps
Καταστήματα Factory Sofa • Κατάστημα Ρ¨όδου • Λίνδου 216, Ρόδος

Κατάστημα Ρόδου

FACTORY SOFA – ΡΟΔΟΣ • ΤΗΛ. 2241060900

Ένα νέο κατάστημα, το FACTORY SOFA ISLAND δημιουργήθηκε στη Ρόδο και εξυπηρετεί παραγγελίες για το Βόρειο & Νότιο Αιγαίο καθώς και την Κρήτη. Στον καινούργιο εκθεσιακό μας χώρο που βρίσκεται στην οδό Λίνδου 216 στη Ρόδο, θα βρείτε τα Best Sellers σαλόνια & καναπέδες της Factory Sofa. Τώρα και στη Ρόδο μπορείτε να δείτε και να δοκιμάσετε από κοντά την ποιότητα των σαλονιών μας!

Κατάστημα Ρόδου στο Google Maps

Ιστορία

H ιστορία μας ξεκίνησε 70 χρόνια πριν από ανθρώπους με αγάπη και μεράκι για το έπιπλο. Η διάθεση στο να ομορφαίνουν οι άνθρωποι το χώρο τους και κατ’ επέκταση τη ψυχολογία τους κληροδοτήθηκε και στα δύο νέα πρόσωπα της Factory Sofa.

Έχοντας σαν οδηγό τα χρόνια εμπειρίας των προγόνων τους στο έπιπλο χρησιμοποιούν πλέον ότι πιο σύγχρονο και καινοτόμο προάγει τη ποιότητα του επίπλου. Είναι σε θέση πιστοποιημένα να σας εγγυηθούν άριστη ποιότητα και αισθητική στα σαλόνια σας.

Ποιότητα

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά στα επιπλα σαλονιου και το διαπιστώνει κανείς με μια επίσκεψη στην έκθεσή μας. Η υψηλή αισθητική είναι το χαρακτηριστικό της FACTORY Sofa. Τα σχέδια, οι αναλογίες, οι ραφές, τα χρώματα είναι το λιγότερο που χαρακτηρίζει την αισθητική των σαλονιών μας.

Στη FACTORY Sofa θα βρείτε σαλόνια & καναπέδες σε τιμές εργοστασίου, υψηλής ποιότητας,  φτιαγμένα με μεράκι. Μεγάλη γκάμα σε σαλόνια τριθέσια διθέσια, σαλόνια γωνιακά, σαλόνια πολυμορφικά με υφάσματα υψηλής ποιότητας και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Εγγύηση

Εγγυόμαστε την καλύτερη ποιότητα και πάντα στις καλύτερες τιμές σε ολόκληρη την Ελληνική αγορά. Κατασκευάζουμε σαλόνια & καναπέδες με άριστες προδιαγραφές και τα παραδίδουμε με γραπτή εγγύηση 10 ετών.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας με εμπειρία στο σαλόνι, είναι πάντα έτοιμο να σας ξεναγήσει στον χώρο του επίπλου και να σας βοηθήσει σε μια άριστη επιλογή. Οι Καναπέδες και τα Σαλόνια αποκτούν πλέον χαρακτήρα μέσα στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους στα νέα μας καταστήματα. Είμαστε εδώ για εσάς!

Είδατε ένα σαλόνι που σας άρεσε αλλά δεν ταιριάζουν τα μέτρα στο χώρο σας?
Στα Καταστήματα Factory Sofa έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε το σαλόνι σας στις διαστάσεις που επιθυμείτε!

Σαλόνια Καναπέδες

Ελληνικής Κατασκευής

Επιλέξτε το ιδανικό για εσάς

ΣΑΛΟΝΙΑ-ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ

Μεγάλες Προσφορές

...για λίγες ημέρες!

Μόνο για λίγες ημέρες

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Διακόσμηση Σαλονιού

Factory Sofa Life Style

Ειδικοί διακόσμησης περιγράφουν γύρω από το σαλόνι

BLOG

Photos Πελατών

It's MY Sofa!

IT' S MY SOFA!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Μας εμπιστεύτηκαν: