Όταν ένα παιχνίδι χωρητικότητας γίνεται απόδειξη ποιότητας και αντοχής τότε μιλάμε αδιαμφισβήτητα για το ρεκόρ που θα μείνει αξεπέραστο στις επιλογές μας. Η FACTORY SOFA δημιουργεί και κατασκευάζει και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σπάει τα ρεκόρ βάζοντας 23 άτομα να καθίσουν στον διθέσιο καναπέ PAROS. To The 2night Show του ANT1 επιλέγει το σαλόνι της FACTORY SOFA για να ξεκινήσει το κυνηγητό των ρεκόρ και να πετύχει το μέγιστο αριθμό ατόμων που μπορούν να καθίσουν σε έναν διθέσιο καναπέ.
23 άνθρωποι, 1 τόνος και κάτι και ο διθέσιος καναπές PAROS της FACTORY SOFA αντέχει! Αντέχει τις προκλήσεις, σπάει τα ρεκόρ και ετοιμάζεται για νέα συναρπαστικά παιχνίδια. Γιατί η FACTORY SOFA κατασκευάζει καναπέδες και σαλόνια που θα μπουν στα σπίτια μας, στον επαγγελματικό μας χώρο αλλά και στις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης έτοιμα να δεχτούν κάθε είδους πρόκληση που θα δοκιμάσει τις αντοχές και την ποιότητά τους.
Το The 2night Show του ANT1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, εμπιστεύτηκε την διθέσια εκδοχή του καναπέ PAROS σε φωτεινό κόκκινο χρώμα που αποτελεί τη νέα πρόταση διασκέδασης στο χώρο μας, με ευπροσάρμοστη και πολυμορφική κατασκευή. Το σαλόνι μας γίνεται το απόλυτο σημείο συνάντησης της παρέας και όπως φάνηκε μπορεί να γίνει το σημείο συνάντησης της πιο μεγάλης παρέας 23 ατόμων με ανθεκτικότητα που κερδίζει όλα τα ρεκόρ! Αφήνεται στις διαθέσεις μας, συμμετέχει στα παιχνίδια μας και γίνεται ένα με τη ζωή μας είτε αυτή είναι στο σπίτι ή … σε τηλεοπτική εκπομπή! Όπως αποδείχθηκε ο διθέσιος καναπές PAROS σηκώνει τα βάρη μας, όποια κι αν είναι αυτά, και στέκεται αντάξιο των πιο τρελών προσδοκιών μας.
Η FACTORY SOFA παίρνει μέρος σε δοκιμασίες για γερές βάσεις γιατί σχεδιάζει καναπέδες και σαλόνια με ποιότητα που μένει αναλλοίωτη στο χρόνο και τις κακουχίες. Ζει και απολαμβάνει μαζί μας τις στιγμές μας γιατί η ζωή φέρνει συνεχώς νέα ρεκόρ που μας καλεί να τα σπάσουμε!