Ο χώρος του καθιστικού αποτελεί, αδιαμφισβήτητα, τον πυρήνα θετικής ενέργειας ενός σπιτιού. Εκεί, όπου θα περάσουμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας, εκεί όπου θα χαλαρώσουμε και θα ξεκουραστούμε, μετά από μια δύσκολη μέρα και εκεί όπου θα διασκεδάσουμε παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Είναι το δωμάτιο ψυχαγωγίας, χαλάρωσης, ανασύνταξης και συλλογισμού. Το μέρος, όπου θα κάτσουμε, θα ξαπλώσουμε, θα φάμε, θα πιούμε, θα γελάσουμε…  εκεί που καταλήγουμε μετά το πέρας μιας ημέρας και λίγο πριν κοιμηθούμε, για να ξεκινήσει μια καινούρια ημέρα.

Σαλόνι PAROS σε σχήμα Πι.
Σαλόνι σε διάταξη ΠΙ ELOUNDA EXCLUSIVE.
Σαλόνι SKYROS σε σχήμα Πι

Η Factory Sofa δεσμεύτηκε να δώσει ζωή στο χώρο του καθιστικού δημιουργώντας σαλόνια και καναπέδες που θα ενσωματωθούν στο χώρο και θα αποτελέσουν την κινητήριο δύναμη της δικής μας καθημερινότητας. Με κατεύθυνση την εκπλήρωση των αναγκών που έχει  ο καθένας μας, η Factory Sofa επιλέγει να δημιουργήσει συνθέσεις που θα αφομοιώσουν το χώρο μας και θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές. Έτσι, λοιπόν, τα σαλόνια και οι καναπέδες σε «διάταξη ΠΙ» είναι η νέα πρόταση της Factory Sofa, για να γίνει ο χώρος του καθιστικού το μέρος των μεγάλων συναντήσεων!

Σαλόνι ASTIPALEA σε σχήμα Πι | Σαλόνια Καναπέδες Factory Sofa Προσφορές
Σαλόνι SITIA σε σχήμα Πι | Σαλόνια Καναπέδες Factory Sofa Προσφορές
Σαλόνι σε διάταξη ΠΙ ELOUNDA EXCLUSIVE.

Η επιλογή της «διάταξης ΠΙ» δρα αποτελεσματικά στην ανθρώπινη επικοινωνία, στη μετάδοση της ενέργειας και στη ζεστασιά που εκπέμπει η ατμόσφαιρα του σπιτιού.

Γωνιακή Σύνθεση ELOUNDA EXCLUSIVE. Σαλόνι σε διάταξη ΠΙ με δυνατότητα αλλαγής διάστασης και υφάσματος. Διατίθεται με αδιάβροχο ύφασμα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων & 10ετή γραπτή εγγύηση.
Σαλόνι Γωνία Naxos σε σχήμα Πι | Σαλόνια Καναπέδες Factory Sofa Προσφορές

Εκεί όπου, η σπιτική ατμόσφαιρα συναντάει τον ενθουσιασμό της παρέας και το σαλόνι γίνεται το μέρος όπου υπερχειλίζουν το γέλιο, η απόλαυση και η διασκέδαση. Γιατί με ένα σαλόνι τοποθετημένο σε «διάταξη ΠΙ», η παρέα ενώνεται, τα βλέμματα συναντιούνται και η ανθρώπινη επαφή προκαλεί ένα αίσθημα πληρότητας.

Σαλόνι IKARIA σε σχήμα Πι

Τα κομμάτια του καναπέ είναι ανεξάρτητα, γεγονός που διευκολύνει την προσαρμοστικότητά του στο μέρος που διαθέτει το σπίτι μας. Ωστόσο, η επιλογή της «διάταξης ΠΙ» δρα αποτελεσματικά στην ανθρώπινη επικοινωνία, στη μετάδοση της ενέργειας και στη ζεστασιά που εκπέμπει η ατμόσφαιρα του σπιτιού, ώστε ο καθένας να συναντά, εκεί, πρόσωπα γνωστά, απολαμβάνοντας τη φιλική διάθεση.

factory sofa selection of pillows

Μπόλικα μαξιλάρια, απαλά ριχτάρια, ένα ευρύχωρο τραπέζι στη μέση με λίγα κεριά και το σαλόνι σε «διάταξη ΠΙ» γίνεται το μέρος όπου ο καθένας συναντά τις επιθυμίες του και η μέρα θα δίνει τη σκυτάλη στη νύχτα… και πάλι από την αρχή, συνεχίζοντας  το ταξίδι που λέγεται ζωή!

Αν θέλεις να δεις σαλόνι σε διάταξη Πι από κοντά, θα το βρεις στη FactorySofa στο κατάστημα του Παλαιού Φαλήρου που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 48, τηλ. 2106025980.

Σαλόνι σε διάταξη πι από τη Factory Sofa