Τρία και δύο ίσον ένα ή αλλιώς μία ορθή γωνία που ισούται με έναν τριθέσιο και ένα διθέσιο καναπέ !!! Η Factory Sofa θέτει νέους κανόνες αριθμητικής και γεωμετρίας και τους προσαρμόζει στα μέτρα μας. Είναι η ώρα να ανατρέψουμε αυτούς τους κανόνες και η διακόσμηση στο σπίτι μας θα να γίνει ένα παιχνίδι αριθμών και σχημάτων. Ο γωνιακός καναπές FOLEGANDROS, ένα πολυμορφικό μοντέλο με ταμπουρέ που προσαρμόζεται και ανακατασκευάζεται ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες μας σε καναπέ- κρεβάτι αλλά και σε special edition, διαιρείται, πλέον, στα δύο και αποκτά μια διθέσια και μια τριθέσια μορφή.

Έτσι, λοιπόν , σύμφωνα με τους κανόνες, παίρνουμε το σύνολο του καθιστικού χώρου και το μετατρέπουμε σε μονάδα. Τοποθετούμε τις δύο εφαπτόμενες πλευρές του γωνιακού καναπέ FOLEGANDROS σε μια από τις ανεκμετάλλευτες γωνιές του σαλονιού, καθόμαστε στο σημείο σύγκλισης των δυο πλευρών και απολαμβάνουμε με άνεση και εξοικονόμηση χώρου τις χαρές του σπιτιού μας. Με τον γωνιακό καναπέ FOLEGANDROS το σαλόνι μας απλώνεται μπροστά στα πόδια μας, αναδεικνύοντας τη διακόσμηση και δημιουργώντας αυτή τη μοναδική γωνιά συνάντησης των αγαπημένων μας ανθρώπων.

Είναι η ώρα να ανατρέψουμε αυτούς τους κανόνες και η διακόσμηση στο σπίτι μας θα να γίνει ένα παιχνίδι αριθμών και σχημάτων.

Στη συνέχεια, με μια απλή πράξη διαίρεσης μεταμορφώνουμε τον καναπέ- γωνία FOLEGANDROS, σε έναν τριθέσιο και έναν διθέσιο καναπέ. Τοποθετούμε παράλληλα, για να διαμορφώσουμε έναν κλειστό και ζεστό χώρο, κατάλληλο να υποδεχτεί ένα βράδυ την οικογένεια και τους φίλους, δημιουργώντας ένα σημείο ωραίων συζητήσεων, ποιοτικής, πρόσωπο με πρόσωπο, επαφής, συνοδευόμενο με ένα τραπέζι στη μέση γεμάτο απολαυστικές γεύσεις. Σύμφωνα με τον τελευταίο κανόνα, μπορούμε να τραβήξουμε μια οριζόντια και μια κάθετη γραμμή, τοποθετώντας τον τριθέσιο και τον διθέσιο καναπέ, αντίστοιχα, στο χώρο που μας βολεύει, που μας κάνει να νιώθουμε άνετα, εκεί όπου θα δημιουργήσουμε τους δικούς μας κανόνες.

Η Factory Sofa, μας δίνει τη δυνατότητα να παίξουμε το παιχνίδι των αριθμών και των σχημάτων με καναπέδες και σαλόνια που παραλλάσσονται και αποκτούν νέες μορφές, για να έχουμε την ευχέρεια να ζούμε σε ένα σπίτι που ταιριάζει με τους δικούς μας κανόνες και αναπροσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες μας, τη διάθεσή μας και πάνω απ’ όλα την αισθητική του σπιτιού μας.

Αν θέλεις να δεις το σαλόνι FOLEGANDROS και στις δύο εκδόσεις από κοντά, θα το βρεις στη FactorySofa στο κατάστημα του Παλαιού Φαλήρου που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 48, τηλ. 2106025980.

LIKE IT? SHARE IT!