Είναι ωραίο να ζεις σε ένα χώρο που να νιώθεις ότι σου ταιριάζει, ότι είναι κομμάτι του εαυτού σου. Να περιτριγυρίζεσαι από αντικείμενα που αλλάζουν, όταν αλλάζουν οι προτεραιότητές σου, να σε ακολουθούν και να προσαρμόζονται στις ανάγκες σου. Γιατί, στο χώρο του σπιτιού θέλεις να βρεις την ισορροπία σου και την ελεγχόμενη τάξη των πραγμάτων σου. Να ζεις την καθημερινότητά σου σα να είναι ένα καλοκουρδισμένο ρολόι που ο κάθε χτύπος συγχρονίζεται απόλυτα με το δικό σου. Να βρίσκεσαι εκεί που σου ταιριάζει… για να είσαι εσύ!

Η Factory Sofa, γίνεται το ταίρι σου στην διαμόρφωση του δικού σου χώρου. Ταυτίζεται με τις ανάγκες σου και δημιουργεί μια ειδική έκδοση σε σαλόνι που θα εναρμονιστεί με τη μοναδικότητα του εαυτού σου. Πολυμορφική, για να εφάπτεται με κάθε πτυχή της προσωπικότητάς σου. Γωνία, για να καλύπτει το κάθε σου κενό. Special edition γιατί ο καθένας θέλει να νιώθει και να είναι ξεχωριστός…

Πολυμορφική γωνία Andros Special Edition & Καναπές κρεβάτι Andros με δώρο ταμπουρέ

Καναπές κρεβάτι Andros με δώρο το ταμπουρέ
Καναπές κρεβάτι Andros με δώρο το ταμπουρέ

Μπορεί η ζωή να τρέχει, να φέρνει αλλαγές, ένα νέο σπίτι, μια νέα κατάσταση, αλλά, κάθε τι νέο ταιριάζει με την Πολυμορφική Γωνία Andros Special Edition.

Όταν η προσωπική σου ζωή ξεκινά με τις σπουδές σε ένα νέο σπίτι, μια νέα πόλη ή μια νέα δουλειά, αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα σαλόνι εύχρηστο που θα συνδυάζει στιγμές ξεγνοιασιάς, διασκέδασης αλλά και απόλυτης χαλάρωσης. Η πολυμορφική γωνία Andros Special Edition, προσαρμόζεται σε αριστερή ή δεξιά γωνία ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε στιγμής.

Έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί σε κρεβάτι και να αποτελέσει το κέντρο του σπιτιού, όπου θα ζει μαζί σου και θα ταιριάζει με κάθε αλλαγή της ζωή σου. Με ποιότητα αναλλοίωτη στο χρόνο, θα σε ακολουθεί ακόμη και στο χώρο του εξοχικού. Εκεί όπου θα μοιράζεστε τις χαλαρές ημέρες των διακοπών και θα φιλοξενεί την οικογένεια και τους φίλους.

Πολυμορφική γωνία Andros SE

Η Factory Sofa δημιουργεί ένα χώρο φτιαγμένο για να ζεις όπως σου ταιριάζει. Mε την πολυμορφική γωνία Andros Special Edition, ταξιδεύεις εσύ και ταξιδεύει και αυτή μαζί σου, σε χώρους νέους, ανεξερεύνητους και αλλάζει μόνο όταν αλλάζεις εσύ!

Αν θέλεις να δεις το σαλόνι Andros Special Edition και στις δύο εκδόσεις από κοντά, θα το βρεις στη FactorySofa στο κατάστημα του Παλαιού Φαλήρου που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 48, τηλ. 2106025980.

LIKE IT? SHARE IT!