Μια ιστορία απ τα παλιά, μια αξία ανεκτίμητη γιατί είναι κλασική και το κλασικό είναι η διαχρονική μας επιθυμία. Από την άλλη, μοντέρνα αισθητική με ανανεωμένες λεπτομέρειες και τη φρεσκάδα του καινούριου που μας ενθουσιάζει. Αυτές οι αντιθέσεις είναι που προκαλούν τις εντυπώσεις και δημιουργούν ένα απαράμιλλο ελκυστικό αποτέλεσμα.

Γωνιακό σαλόνι MYKONOS…

Όταν κάτι γνώριμο και οικείο έρχεται για να συναντήσει μια νέα εκδοχή, με μοντέρνα στοιχεία και φρέσκο αέρα, τότε ακριβώς έχουμε βρει αυτό που θέλουμε. Το γωνιακό σαλόνι MYKONOS, μια κλασική και εγγυημένη επιλογή για το χώρο του καθιστικού, με μοντέρνες πινελιές που θα σταθεί αντάξιο ακόμη και στους πιο απαιτητικούς χώρους. Διαχρονικό και ευπροσάρμοστο γίνεται το κομμάτι που θα ενταχθεί στη ζωή του σπιτιού με μεγάλη ευκολία. Θα γίνει το αντικείμενο αγάπης, γιατί όταν κάτι ΄΄μας πάει΄΄ το κρατάμε στη ζωή μας και το αφήνουμε να ομορφαίνει την καθημερινότητά μας.

Σαλόνι γωνία Mykonos Διάστασης 2.70 μ. Χ 2.00 μ. Ελληνικής κατασκευής με δυνατότητα αλλαγής υφάσματος. Διατίθεται με αδιάβροχο ύφασμα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.
Σαλόνι γωνία Mykonos Διάστασης 2.70 μ. Χ 2.00 μ.

Η Factory Sofa δημιουργεί σχέσεις ζωής μαζί μας, με καναπέδες και σαλόνια που μπαίνουν στα σπίτια μας και ταυτίζονται μαζί μας.

Σε γωνιακό σχηματισμό που θα διευκολύνει τη τοποθέτησή του, το γωνιακό σαλόνι MYKONOS αγαπιέται για τη απαλή υφή του, το γλυκό του χρώμα και τη λειτουργικότητά του. Θα μείνει εκεί, για να μας υποδέχεται όταν μπαίνουμε στο σπίτι, για τις χαλαρωτικές μεσημεριανές ώρες που τόσο πολύ αναζητάμε, για τα ήσυχα απογεύματα με λίγο καφέ και καλή παρέα και για εκείνα τα βράδια που θέλουμε ο προσωπικός μας χώρος να γίνει η διασκέδασή μας και το κέφι μας.

Σαλόνι MYKONOS και σε Τριθέσιο- Διθέσιο καναπέ!

Το γωνιακό σαλόνι MYKONOS κατασκευάζεται και σε τριθέσιο-διθέσιο καναπέ. Είναι αυτή η φωλιά που θέλουμε να μπούμε και να χαρούμε την κάθε ώρα της ημέρας. Είναι η φωλιά που μετατρέπεται ανάλογα με τις ανάγκες μας και γίνεται η καλύτερη συντροφιά μας. Είναι από αυτές τις γνώριμες, κλασικές αξίες που έρχονται ανανεωμένες, με μοντέρνο χαρακτήρα, για να ταιριάξουν μαζί μας και να εδραιωθούν στην καρδιά μας. Το Σαλόνι MYKONOS έχει κερδίσει ήδη τη θέση του στην καρδιά μας.

Σαλόνι MYKONOS σε έκδοση τριθέσιου - διθέσιου καναπέ.
Σαλόνι MYKONOS σε έκδοση τριθέσιου - διθέσιου καναπέ.

Αν θέλεις να δεις το σαλόνι MYKONOS και στις δύο εκδόσεις από κοντά, θα το βρεις στη FactorySofa στο κατάστημα του Παλαιού Φαλήρου που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 48, τηλ. 2106025980.

LIKE IT? SHARE IT!