Instagram Διαγωνισμός

Νικήτρια του Διαγωνισμού είναι η κα Ντίνα Μανελου από την Αλεξανδρούπολη

Καλορίζικο!!!

Ακολούθησε τις οδηγίες και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις το υπέροχο πολυμορφικό σαλόνι “KIMOLOS” της φωτογραφίας

 1. Ακολούθησε @factorysofa
 2. Ακολούθησε @factorysofanorth
 3. Άφησε σχόλιο στη δημοσίευση του διαγωνισμού στο instagram με tag 3 φίλους/ες σου (όχι εταιρίες, όχι celebrities)

Και μπαίνεις στην κλήρωση, καλή επιτυχία!

Όσα περισσότερα σχόλια κάνεις με 3 διαφορετικά ονόματα στο καθένα, τόσες περισσότερες οι συμμετοχές σου

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή του Πάσχα 28/04/19 στις 21:00 και ο νικητής θα ανακοινωθεί δημόσια

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου θα πρέπει να ακολουθήσεις ΣΩΣΤΆ όλα τα βήματα καθώς στο τέλος πριν την ανακοίνωση του νικητή, όλα τα βήματα ΕΛΈΓΧΟΝΤΑΙ

Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για την Ελλάδα

Δες τους όρους συμμετοχής παρακάτω

Με τη συμμετοχή σου στο διαγωνισμό αποδέχεσαι αυτόματα τους όρους

*Το Instagram δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με το συγκεκριμένο διαγωνισμό

Διαγωνισμός με δώρο ένα πολυμορφικό σαλόνι Kimolos

Όροι συμμετοχής διαγωνισμού

 1. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την Γ.ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ & ΣΙΑ Ε.Ε. με διακριτικό τίτλο «FACTORY SOFA», (εφεξής “εταιρεία”) με έδρα Λ.Ποσειδώνος 48 στο Παλαιό Φάληρο, Ν.Αττικής. Ο διαγωνισμός δεν παρέχεται σε συνδυασμό με το Instagram και δεν χρηματοδοτείται, υποστηρίζεται ή οργανώνεται κατ’ οποιονδήποτε τρόπο από το Instagram. Το Instagram δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με το συγκεκριμένο διαγωνισμό. Αποκλείεται κατά βάση οποιαδήποτε ευθύνη του Instagram ως προς τη συγκεκριμένη ενέργεια.
 2. Η εταιρεία διοργανώνει προωθητικές ενέργειες – διαγωνισμούς μέσω της σελίδας, https://www.instagram.com/factorysofa/ στο Instagram, στους οποίους καλεί τους χρήστες της σελίδας της να συμμετάσχουν με το Instagram Public profile τους που έχουν ήδη δημιουργήσει.
 3. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό θα πρέπει να ακολουθήσετε την κατωτέρω διαδικασία στο Instagram
 • Ακολούθησε @factorysofa
 • Ακολούθησε @factorysofanorth
 • Άφησε σχόλιο κάτω από αυτή τη φωτογραφία του διαγωνισμού στο instagram με tag 3 φίλους/ες σου (όχι εταιρίες, όχι celebrities) – (1 comment με 3 tags = 1 συμμετοχή)

Ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να ακολουθήσει τα παραπάνω βήματα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή.

 1. Διάρκεια Διαγωνισμού. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Δευτέρα 18/03/19 έως Κυριακή του Πάσχα 28/04/2019 και ώρα 21:00
 2. Ορισμός Έγκυρης Συμμετοχής. Έγκυρη Συμμετοχή ορίζεται κάθε συμμετοχή η οποία θα έχει ακολουθήσει τις υπό 3 ανωτέρω οδηγίες εντός του χρονικού διαστήματος που ορίζεται από τη «Διάρκεια Διαγωνισμού».
 3. Ορισμός Νικητών. Μετά τη Λήξη του διαγωνισμού θα αναδειχθεί ένας (1) τυχερός νικητής μέσα από κλήρωση και τρεις (3) αναπληρωματικοί. Η κλήρωση θα γίνει με ηλεκτρονικό αυτόματο σύστημα που δεν επιδέχεται παρέμβασης. Εφόσον γίνει έλεγχος της συμμετοχής του νικητή και πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις, το προφίλ του θα ανακοινωθεί δημόσια. Εάν διαπιστωθεί ότι δεν συνέτρεχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις συμμετοχής του νικητή, χάνει το σχετικό δικαίωμα, οπότε και η άνω εταιρεία απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στο νικητή και προχωράει σε νέα κλήρωση ανάμεσα στους αναπληρωματικούς επιλαχόντες.
 4. Ανακοίνωση Νικητών. Ο ένας (1) τυχερός νικητής θα ανακοινωθεί σε διάστημα εντός 3 ημερών από την λήξη του διαγωνισμού, μέσα από τον λογαριασμό factorysofa στο Instagram
 5. Αποδοχή Νικητών. Εάν δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή/νικήτρια για οποιονδήποτε λόγο μέχρι και επτά (7) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία ανάδειξης του νικητή (συμπεριλαμβανομένων και περιπτώσεων καθυστέρησης από λόγους ανωτέρας βίας), τότε η Διοργανώτρια, απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στο συγκεκριμένο νικητή και επαναλαμβάνει την κλήρωση.
 6. Επικοινωνία Σχετικά με το Διαγωνισμό. Για οποιαδήποτε επικοινωνία σχετικά με το διαγωνισμό οι συμμετέχοντες μπορούν να επικοινωνήσουν με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του Instagram factorysofa
 7. Δώρα Διαγωνισμού. Ένας (1) νικητής που συγκεκριμένα κερδίζει ένα (1) Πολυμορφικό σαλόνι KIMOLOS, διάσταση 2.80 x 2.40m (ακριβώς όπως εμφανίζεται στη φωτογραφία του διαγωνισμού)
 8. Αποστολή και παραλαβή Δώρου
  Το δώρο μπορεί να αποσταλεί ή να παραληφθεί από τον νικητή κατόπιν συνεννόησης με τη διοργανώτρια εταιρεία. Το δώρο παραλαμβάνει ο ίδιος ο νικητής, μετά από ταυτοποίηση των στοιχείων του με επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας. Σε περίπτωση που ο ίδιος δεν μπορεί να παραστεί στην παραλαβή, οφείλει να ορίσει νόμιμο εκπρόσωπό του, του οποίου επίσης τα στοιχεία θα πρέπει να ταυτοποιηθούν, μαζί με αυτά του νικητή, κατά την παραλαβή. Το δώρο είναι συγκεκριμένο, προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλο ή η εξαργύρωσή του σε χρήμα, σε οποιαδήποτε τιμή. Το δώρο που θα παραδοθεί κατά τους παρόντες όρους, παρέχεται στην κατάσταση, την οποία αυτό έχει και βρίσκεται.

Ο Διαγωνισμός ισχύει μόνο για την Ελλάδα.

Η αποστολή-παράδοση του δώρου αφορά μόνο την Ελλάδα.

ΡΗΤΗ ΔΗΛΩΣΗ- ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ – ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Στους διαγωνισμούς μπορούν να πάρουν μέρος όλοι, εφόσον έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν και οι ανήλικοι άνω των 16 ετών, οι οποίοι έχουν την συναίνεση των ασκούντων την γονική τους μέριμνα. Η διοργανώτρια επιφυλάσσεται να ζητήσει την έγγραφη συναίνεση των ασκούντων την γονική μέριμνα σε οποιοδήποτε στάδιο του διαγωνισμού καθώς και να αποκλείσει όποιον δεν την έχει. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της Γ.ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ & ΣΙΑ Ε.Ε. καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α΄) βαθμού και οι σύζυγοί τους. Όλοι οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό αποδέχονται με τη συμμετοχή τους πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους παρόντες όρους χρήσης/συμμετοχής. Αν κάποιος δεν αποδέχεται τους παρόντες όρους δεν θα πρέπει να συμμετέχει στο Διαγωνισμό. Ο νικητής υποχρεούται εφ’ όσον του ζητηθεί από την άνω εταιρεία να δηλώσει την νίκη του στη σελίδα της διοργανώτριας εταιρείας στο Facebook & Instagram και να προωθήσει φωτογραφικό υλικό με το δώρο που κέρδισε.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται αποκλειστικά και μόνο μέσω διαδικτύου. Οι συμμετέχοντες ρητά δηλώνουν ότι έχουν αποδεχθεί τους όρους εγγραφής του Facebook και συνακόλουθα παραιτούνται από κάθε σχετική αξίωση τους έναντι της διοργανώτριας εταιρίας. Περαιτέρω, η διοργανώτρια εταιρεία δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο instagram και τη σελίδα https://www.instagram.com/factorysofa/ με αποτέλεσμα την προσωρινή ή μόνιμη διακοπή του διαγωνισμού ή της ακύρωσης κάποιων συμμετοχών λόγω τεχνικού προβλήματος. Η διοργανώτρια εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων κατά τη διάρκεια σύνδεσης του χρήστη στο διαδίκτυο, που οφείλονται είτε σε απρόβλεπτη βλάβη του εξοπλισμού της (ανωτέρα βία) είτε σε βλάβες ή αδυναμίες τηλεπικοινωνιακών δικτύων ή τεχνικού εξοπλισμού και λογισμικού.

Το δικαίωμα και η δυνατότητα συμμετοχής στο διαγωνισμό υφίστανται μόνο κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του, όπως αυτή ορίζεται ανωτέρω. Απόπειρα συμμετοχής πριν ή μετά τις προαναφερθείσες ημερομηνίες διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι ανυπόστατη.

Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν, δηλώνουν και αποδέχονται ρητώς και ανεπιφύλακτα ότι:

 • (α) Τα προσωπικά τους στοιχεία σε αυτήν την προωθητική ενέργεια δεν ανήκουν σε τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, αλλά στους ιδίους.
 • (β) με την συμμετοχή στην παρούσα ενέργεια τεκμαίρεται ότι ο κάθε συμμετέχων/-ουσα εγγυάται και ευθύνεται για την ανάρτηση και το περιεχόμενό της.
 • (γ) με την συμμετοχή στην παρούσα ενέργεια ο κάθε συμμετέχων/-ουσα ρητά και ανεπιφύλακτα συναινεί και μεταβιβάζει προς την Διοργανώτρια Εταιρία άνευ ανταλλάγματος κάθε δικαίωμα επί της αναρτήσεως και παραιτείται οιασδήποτε αξιώσεως εκ της αναρτήσεως αυτής ή αναγωγικώς για τυχόν ασκηθείσα αξίωση τρίτου.
 • (δ) η Διοργανώτρια Εταιρία δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε περαιτέρω χρήση της αναρτήσεως ή σχολίων από τους ίδιους τους συμμετέχοντες ή τρίτον.
 • (ε) η προσωπικότητά τους δεν προσβάλλεται ούτε μειώνεται καθ’ οποιονδήποτε τρόπο από την συμμετοχή τους στην εν λόγω προωθητική ενέργεια της Διοργανώτριας στην οποία θα μετέχουν με τα προσωπικά δεδομένα τους, όπως αυτά δημοσιεύονται στο προφίλ του στο instagram.
 • (ζ) δεν προσβάλλουν προσωπικά δεδομένα ή το δικαίωμα της προσωπικότητας οποιουδήποτε τρίτου.
 • (η) δεν προσβάλλουν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε τρίτου
 • (θ) ρητώς συναινούν στο να χρησιμοποιήσει και επεξεργαστεί η Διοργανώτρια τα προσωπικά τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση) με σκοπό την εξυπηρέτηση του Διαγωνισμού.
 • (ι) παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση τους, στη Διοργανώτρια για την προβολή του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του διαδικτύου (internet) καθ’ όλη τη διάρκειά του χωρίς καμία αμοιβή. Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την διεξαγωγή του Διαγωνισμού. Σε περίπτωση αρνήσεως προβολής κατά παράβαση των ανωτέρω η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται να ακυρώσει την συμμετοχή.
 • (κ) παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση χωρίς κανέναν περιορισμό για τη διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, χωρίς την υποχρέωση πρότερης ενημέρωσης ή καταβολής αποζημίωσης. Η Διοργανώτρια επίσης διατηρεί το δικαίωμα δημοσίευσης οπτικοακουστικού υλικού από την κλήρωση και την απόδοση των δώρων.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ – ΡΗΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ – ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ

Η συμμετοχή κάθε προσώπου στον Διαγωνισμό συνιστά και ανεπιφύλακτη συναίνεση στη χρήση των στοιχείων του για την σύσταση αρχείου προσωπικών δεδομένων από την Διοργανώτρια στα πλαίσια του διαγωνισμού και για προωθητικούς λόγους.

Σε κάθε περίπτωση τα προσωπικά στοιχεία θα τηρούνται σύμφωνα με το Ν.2472/1997, όπως ισχύει, και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν πρόσβαση στην επιβεβαίωση, την τροποποίηση ή τη διαγραφή στοιχείων τους που τηρούνται στο αρχείο κατά τους όρους του Ν.2472/1997, όπως ισχύει, επικοινωνώντας με την εταιρία στο τηλέφωνο 2106025980.

Οι παρόντες όροι διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και οποιαδήποτε διαφορά σχετικά με την προωθητική ενέργεια και τους όρους συμμετοχής σε αυτήν, επιλύεται κατά το Ελληνικό Δίκαιο από τα αποκλειστικά καθ’ ύλην αρμόδια δικαστήρια των Αθηνών.

Η Διοργανώτρια Εταιρεία έχει το δικαίωμα να ματαιώσει το διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους του, να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του, να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα με άλλα ίσης ή μικρότερης αξίας κατά τη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση, κατά την απόλυτη κρίση της με απλή ανάρτηση στην ιστοσελίδα www.factorysofa.gr ή https://www.instagram.com/factorysofa/  Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται γνώση και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής καθώς και τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι της Διοργανώτριας Εταιρείας.

Oι παρόντες όροι έχουν αναρτηθεί στην σελίδα www.factorysofa.gr

Ευχαριστούμε το SaveAndWin.gr για την προβολή του διαγωνισμού.