Η επίπλωση του σπιτιού μας είναι μια υπόθεση ζωής. Γίνεται μετά από κάποιες σοβαρές αποφάσεις, μπλεγμένες με όνειρα, προσδοκίες και πολλά συναισθήματα. Η FACTORY SOFA σεβόμενη τις επιθυμίες και τους κόπους που απαιτούνται για να γίνει το σπίτι μας μια φωλιά περιτριγυρισμένη από ηρεμία, ασφάλεια και αισθητική δημιουργεί το σαλόνι ΑSTIPALEA σε διάταξη ΠΙ. Μια εγγυημένα διαχρονική επιλογή που θα γεμίσει το χώρο του καθιστικού συνθέτοντας ένα πλέγμα άνεσης και πολυμορφισμού.

Το σαλόνι σε διάταξη ΠΙ είναι μία από τις ιδανικές επιλογές για το σπίτι μας γιατί δημιουργεί έναν αυτοτελή χώρο τον οποίο μπορούμε να αξιοποιήσουμε ανάλογα με τις διαθέσεις μας. Συνθέτει αμέσως ένα ζεστό χώρο έτοιμο να υποδεχτεί ωραίες παρέες που θα ομορφύνουν τα βράδια μας και θα χαλαρώσουν τις αισθήσεις μας. Το σαλόνι ΑSTIPALEA αποτελείται από τρία μέρη τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν ανεξάρτητα και να αξιοποιήσουν τις ανεκμετάλλευτες μεριές του σπιτιού.

Σαλόνι ASTIPALEA σε σχήμα Πι | Σαλόνια Καναπέδες Factory Sofa Προσφορές

Η FACTORY SOFA ξέρει πώς να μείνει αναλλοίωτη στο χρόνο αλλά και στο χώρο μας με το σαλόνι ΑSTIPALEA που θα στολίζει διαχρονικά το σπίτι μας αλλά και τη ζωή μας.

Με καθαρές λιτές γραμμές υπογραμμίζει την πολυπόθητη κομψότητα και μας δίνει να καταλάβουμε το γιατί η απλότητα είναι πάντα η πιο ασφαλής επιλογή που μπορούμε να κάνουμε για το σπίτι μας. Χρειάζεται μονάχα μερικά μαξιλάρια που θα ενισχύσουν την αναπαυτικότητα του καναπέ και θα «ζεστάνουν» την ατμόσφαιρα. Το σαλόνι ΑSTIPALEA σε διάταξη ΠΙ μπορεί να σταθεί ακόμη και μόνο του στο χώρο και να δημιουργήσει ένα ιδανικό σημείο του σπιτιού όπου θα θέλουμε να περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Είναι σημαντικό, να κάνουμε επιλογές οι οποίες θα μείνουν αναλλοίωτες στο χρόνο και θα μας επιβεβαιώνουν μέρα με τη μέρα ότι είναι οι πιο κατάλληλες που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Κατάλληλες για το παρελθόν που πέρασε, κατάλληλες για το παρόν που ζούμε αλλά και για το μέλλον που έρχεται.

Αν θέλετε να δείτε το σαλόνι ASTIPALEA από κοντά, επισκεφθείτε ένα κατάστημα Factory Sofa ή καλέστε μας


1️⃣ Π.ΦΑΛΗΡΟ, Λεωφόρος Ποσειδώνος 48 ☎️ 2106025980
2️⃣️ ️ΒΑΡΗ, 2ο χλμ Βάρης-Κορωπίου ☎️ 2102208231
3️⃣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, 1ο χλμ Π.Ε.Ο Κατερίνης-Θεσ/νίκης ☎️ 2351028310
4️⃣ ΡΟΔΟΣ, Λίνδου 216 ☎️ 2241060900

LIKE IT? SHARE IT!