Με κυρίαρχο το στοιχείο της πολυτέλειας το σαλόνι γωνία IOS προσφέρεται για ξεχωριστές εμπειρίες, γεμάτες άνεση με διάρκεια μιας ολόκληρης ζωής. Με έμφαση στην επιβλητική του αισθητική καταφέρνει να γίνει ο κυρίαρχος στο χώρο του καθιστικού, έτοιμο να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς, χάρις το ανεπιτήδευτο στυλ. Προσελκύει μόνο αυτούς που θέλουν να αποβάλουν την ένταση της καθημερινότητας και να αφεθούν στην καρδιά της σπιτικής πολυτέλειας.

Σαλόνι Γωνία IOS 2.50μ. Χ 1.90μ. με αδιάβροχο ύφασμα και δυνατότητα αλλαγής υφάσματος. Ελληνικής Κατασκευής.

Συνδυάζεται ιδανικά με αρκετά μαξιλάρια για μοναδικές ώρες ξεκούρασης και εξαιτίας του ευέλικτου γωνιακού σχηματισμού του, τοποθετείται στο χώρο μας με πολλαπλές επιλογές. Εξαιρετικά κομψό και ευρύχωρο, με περίτεχνες εξωτερικές ραφές, μετατρέπει τις ανάγκες μας σε προσωπικές απολαύσεις. Το σαλόνι γωνία IOS μπορεί να γίνει το απόλυτο περιβάλλον που μπορεί να συνδυάσει στιγμές ξεγνοιασιάς και υψηλής ποιότητας. Με λιτές, καθαρές γραμμές, ανεξίτηλα χρώματα και μαλακές υφές που αναδεικνύουν την αισθητική της FACTORY SOFA, προσαρμόζεται στην διακόσμηση κάθε σπιτιού.

IOS Corner Sofa 2.50 Χ 1.90m • Waterproof Fabric • Over 100 colors of fabric to choose from • Removable fabrics from the cushions • 10 years guarantee (frame) • 4 years guarantee (foamed pillow parts)

Το σαλόνι γωνία IOS, έχει το προτέρημα να αφομοιώνει τη κάθε στιγμή και να γίνεται δελεαστικό για κάθε μέλος ή επισκέπτη του σπιτιού.

Το σαλόνι, ως το κεντρικότερο σημείο του σπιτιού είναι καλό να ισορροπεί ανάμεσα στην άνεση, την πολυτέλεια και το στυλ. Γιατί εκεί, είναι το σημείο συνάντησης της οικογένειας, το σημείο προσωπικής χαλάρωσης αλλά και το σημείο όπου θα παρευρεθούν οι καλεσμένοι μας. Ο πυρήνας, λοιπόν, ενός σπιτιού χρειάζεται να είναι ευέλικτος και έτοιμος να σταθεί αντάξιος σε κάθε διαφορετική περίσταση. Το σαλόνι γωνία IOS, έχει το προτέρημα να αφομοιώνει τη κάθε στιγμή και να γίνεται δελεαστικό για κάθε μέλος ή επισκέπτη του σπιτιού.

Σαλόνι Γωνία IOS 2.50μ. Χ 1.90μ. με αδιάβροχο ύφασμα και δυνατότητα αλλαγής υφάσματος. Ελληνικής Κατασκευής.

Στη FACTORY SOFA τα σαλόνια γίνονται υπέροχες επιλογές, για τις γωνιές του χώρου μας, ακούγοντας τις ανάγκες και το γούστο μας. Το σαλόνι γωνία IOS, απαντά στις απαιτήσεις μας, προσφέρει τη σπιτική πολυτέλεια που όλοι ψάχνουμε και τη φέρνει κοντά μας, δίπλα μας, μέσα στο σπίτι μας. Γιατί στο χώρο αυτό, θέλουμε να ζούμε στιγμές αυθεντικές, με ζεστή ατμόσφαιρα και έναν καναπέ που να αφήνεται στις διαθέσεις μας, να αντέχει τις συνήθειές μας και να ομορφαίνει καθημερινά τη ζωή μας.

Αν θέλεις να δεις το σαλόνι Ios από κοντά, θα το βρεις στη FactorySofa στο κατάστημα του Παλαιού Φαλήρου που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 48, τηλ. 2106025980.

LIKE IT? SHARE IT!