Η πολυμορφική γωνία Elafonisos έχει διάσταση 2.80m x 2.40m, αποτελείται από 4 ανεξάρτητα κομμάτια ελεύθερα να τα τοποθετήσετε όπως βολεύει στον χώρο σας! Εύκολα και γρήγορα μπορείτε να αλλάξετε την γωνία αριστερά ή δεξιά. Μπορείτε επίσης να ενώσετε τα κομμάτια και να γίνει ένας μεγάλος καναπές ικανός να φιλοξενήσει την παρέα σας.

Ο πολυμορφικός καναπές Elafonisos είναι η λύση για κάθε σπίτι! Ακόμα και αν μετακομίζετε συχνά μην ανησυχείτε καθόλου, αλλάζοντας απλά τα κομμάτια και τοποθετώντας τα στη γωνία που βολεύει θα ταιριάξει στο νέο σας σπίτι. Πολυμορφική γωνία για το σαλόνι σου, σε κάθε σαλόνι!

Διαθέτει επιπλέον ένα σκαμπό που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως υποπόδιο ή ανεξάρτητα στο χώρο για να καθήσετε. Το ανάκλινδρο της πολυμορφικής γωνίας Elafonisos όπως και το σκαμπό είναι αποσπώμενα. Επίσης αποσπώμενα είναι και τα δυο βασικά κομμάτια του καναπέ.

Έχετε έτσι τη δυνατότητα να διακοσμήσετε το χώρο σας τοποθετώντας τα κομμάτια όπως ταιριάζουν καλύτερα στην αισθητική σας ή απλά να αλλάξετε την διάταξη και την διάθεση σας! Όλα τα κομμάτια διαθέτουν μεταλλικούς συνδέσμους ώστε να δένουν μεταξύ τους και να παραμένουν σταθερά. Η αποσύνδεση και η σύνδεσή τους είναι πολύ εύκολη.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΩΡΑ

Πολυμορφικό Σαλόνι Elafonisos

Μάθετε περισσότερα και κάνετε Online της Παραγγελία σας εδώ
ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΩΡΑ

Τα μαξιλάρια καθίσματος και πλάτης διαθέτουν φερμουάρ για την αφαίρεση του υφάσματος όταν θέλετε να το πλύνετε. Υπάρχει ποικιλία χρωμάτων και υφασμάτων για να επιλέξετε. Θέλετε Αδιάβροχο-Αλέκιαστο ύφασμα; Μάθετε περισότερα για τα υφάσματα ΕΔΩ

Το κατασκευάζουμε ειδικά για εσάς και παραδίδεται με τα υφάσματα και τα χρώματα που έχετε επιλέξει. Διαλέξτε επίσης τα ποδαράκια και δώστε διαφορετικό χαρακτήρα στο σαλόνι σας: Inox ή ξύλινα ???

Άλλη μια δυνατότητα που έχετε στην Factory Sofa είναι η επιλογή σκληρότητας του καθίσματος, επιλέξτε ανάμεσα σε μαλακό, μεσαίο ή σκληρό κάθισμα και απολαύστε την κάθε σας στιγμή όπως σας αρέσει.

Σε περίπτωση που θέλετε διαφορετικές διαστάσεις μπορείτε να το παραγγείλετε στα μέτρα σας!

Προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας/τιμής (value for money) και παρέχουμε 10ετή γραπτή εγγύηση για τον ξύλινο σκελετό και 4ετή γραπτή εγγύηση για τα αφρώδη μέρη.

Νιώστε από κοντά την άνεση και την ποιότητα σε ένα κατάστημα Factory Sofa:

Π.ΦΑΛΗΡΟ, Λεωφόρος Ποσειδώνος 48 Τηλ. 2106025980
ΒΑΡΗ, 2ο χλμ Βάρης-Κορωπίου Τηλ. 2102208231
ΚΑΤΕΡΙΝΗ, 1ο χλμ Π.Ε.Ο Κατερίνης-Θεσ/νίκης Τηλ. 2351028310
ΡΟΔΟΣ, Λίνδου 216 Τηλ. 2241060900

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε μας. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ασφαλή και αξιόπιστα πρακτορεία μεταφορών. Δυνατότητα αποστολής με το πρακτορείο μεταφοράς εμπορευμάτων της επιλογής σας.

Πολυμορφικό Σαλόνι Elafonisos

LIKE IT? SHARE IT!