Μετά από μια δύσκολη ημέρα στη δουλειά γεμάτη στρες, ίσως ακόμη και μετά από τις καθημερινές εργασίες του σπιτιού σου, θέλεις να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Όσο ξεκουράζεσαι φτιάχνεις στο νου σου την επομένη δημιουργική σου ιδέα με όρεξη, άρα αξίζει τον κόπο να σκεφθείς και το ΠΟΥ θα ξεκουράζεσαι. Λόγω της αγάπης μας για το σαλόνι, η κάθε μας ημέρα είναι μοναδική και δημιουργική ώστε να προτείνουμε το ιδανικό για εσένα μοντέρνο σαλόνι που θα αποτελεί το δικό σου καταφύγιο χαλάρωσης, ξεκούρασης και δημιουργίας νέων ιδεών.

Inside Paros, ένα μοντέρνο σαλόνι

To μοντέρνο σαλόνι PAROS, περά από την ωραία του όψη που σε κάνει να φαντάζεσαι ότι είσαι στο υπέροχο αυτό νησί, έχει και παρά πολύ καλά χαρακτηριστικά σχετικά με τη δομή του. Δημιουργημένο με μεράκι και αγάπη από έλληνες κατασκευαστές, αποτελείται από:

  • Ξύλο φουρνιστής οξιάς που δίνει ασφάλεια στο σκελετό του σαλονιού.
  • Ιμάντες και καλουπωτά λάστιχα ώστε με την πάροδο του χρόνου και την χρήση του σαλονιού, οι φυσικές φθορές των καθισμάτων να εξαλειφθούν στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.
  • Τα μαξιλάρια πλάτης είναι κατασκευασμένα από σιλικόνη. Το υλικό αυτό προσδίδει την ελαστικότητα που δεν θα μπορούσε να δώσει κάποιο άλλο υλικό.
  • Πάντα καθαρό! Στο μοντέρνο σαλόνι PAROS το ύφασμα που ντύνει το σκελετό του σαλονιού είναι αποσπώμενο. Το ίδιο συμβαίνει και για τα μαξιλάρια καθίσματος και πλάτης. Έτσι είναι πολύ εύκολο το πλύσιμο όλων των υφασμάτων στο πλυντήριο.
  • Η εγγύηση του σαλονιού καλύπτει για 10 χρόνια το σκελετό του.

 

μοντέρνο σαλόνι 3Θ-2Θ ParosFACTORY sofa σημαίνει προσιτές τιμές και εξειδίκευση στο μοντέρνο σαλόνι υψηλής αισθητικής. Καλύπτοντας τις βασικές ανάγκες των πελατών σχετικά με την εγγύηση των υλικών και των κατασκευαστών, έχουμε τη δυνατότητα και την ικανότητα να επιμεληθούμε το σαλόνι “PAROS” σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σου και του γούστου σου. Η διαθεσιμότητα σε διάφορα υφάσματα όπως αλέκιαστο, αδιάβροχο, τεχνόδερμα και οι επιλογές που υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σου δίνουν την ευκαιρία να χρωματίσεις το σαλόνι σου όπως ακριβώς το ονειρεύεσαι και σε όποιες διαστάσεις θέλεις για τον χώρο σου.
Το μοντέρνο σαλόνι “PAROS” βρίσκεται στον εκθεσιακό χώρο της FACTORYsofa στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 48 στο Παλαιό Φάληρο. Βρες το τώρα σε ειδική τιμή προσφοράς από το www.factorysofa.gr