Είναι κάποιες φορές που κάτι σου τραβάει την προσοχή, σε ελκύει και αυτομάτως, θέλεις να το κάνεις δικό σου. Γιατί με αυτό ονειρεύεσαι να περάσεις  όμορφες στιγμές, να απολαύσεις την καθημερινότητα σου με μια άλλη αισθητική, πιο ποιοτική και να βιώσεις αυτό που λέμε, τη ζεστασιά του σπιτιού και την προσωπική χαλάρωση και ηρεμία… Κι όλες αυτές οι σκέψεις τρέχουν στο μυαλό μας αλλά και στη FACTORY SOFA. Για το λόγο αυτό, το γωνιακό σαλόνι SAMOTHRAKI φαντάζει να εκπληρώνει την κάθε επιθυμία που έχουμε για ένα όμορφο, γεμάτο εμπνεύσεις και απολαύσεις σπίτι. Ένας γωνιακός καναπές, εύχρηστος και ευπροσάρμοστος που εκπέμπει νότες παιχνιδιάρικιες, ζεστές και αξεπέραστα αναπαυτικές, με μπόλικα μαξιλάρια έτοιμα για αγκαλιές.

Το γωνιακό σαλόνι SAMOTHRAKI, παίρνει από μόνο του την πρωτοβουλία και φαίνεται να σε προσκαλεί σε μεγάλες συναντήσεις, με την οικογένεια και τους φίλους, αποπνέοντας μια αίσθηση οικειότητας που σε κάνει να θέλεις να περάσεις ατελείωτες ώρες, ανάμεσα σε αφράτα μαξιλάρια που δε θα σε αφήνουν να σηκωθείς! Δημιουργεί έναν ωραίο χώρο, προσιτό και διακριτικά πολυτελή που κλέβει καρδιές και εντυπώσεις. Με ΄παρεΐστικη΄ διάθεση και απλότητα γίνεται ένα με το σαλόνι και αποτελεί μέρος και μέλος του σπιτιού που θα υποδέχεται με χαρά τις μικρές και τις μεγάλες μας στιγμές.

Το γωνιακό σαλόνι SAMOTHRAKI φαντάζει να εκπληρώνει την κάθε επιθυμία που έχουμε για ένα όμορφο, γεμάτο εμπνεύσεις και απολαύσεις σπίτι.

Δίνει τη δυνατότητα, να αξιοποιήσουμε μια γωνιά του χώρου μας που θα αποτελέσει το κέντρο του σπιτιού, διακοσμημένου απλά, με αγαπημένα αντικείμενα που μας διευκολύνουν και μας ομορφαίνουν και θα δώσουν τη προσωπική μας πινελιά. Μιας γωνιάς που θα θέλουμε να επιστρέφουμε πάντα, που θα μας ηρεμεί και στο αντίκρισμά της  θα σχηματίζεται στο πρόσωπό μας ένα πλατύ χαμόγελο. Γιατί με το σπίτι μας δημιουργούμε μια σχέση εξάρτησης και έντονης επιθυμίας που μας ξυπνά αισθήματα χαράς και ικανοποίησης.

Το γωνιακό σαλόνι SAMOTHRAKI μας δίνει το έναυσμα να δημιουργήσουμε την πιο αγαπημένη γωνιά του σπιτιού μας που θα μας περιμένει πάντα εκεί, έτοιμο να φιλοξενήσει τη ζωή μας!

Επισκεφθείτε σήμερα ένα κατάστημα Factory Sofa και δείτε από κοντά το γωνιακό σαλόνι SAMOTHRAKI:

1️⃣ Π.ΦΑΛΗΡΟ, Λεωφόρος Ποσειδώνος 48 ☎️ 2106025980
2️⃣️ ️ΒΑΡΗ, 2ο χλμ Βάρης-Κορωπίου ☎️ 2102208231
3️⃣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, 1ο χλμ Π.Ε.Ο Κατερίνης-Θεσ/νίκης ☎️ 2351028310
4️⃣ ΡΟΔΟΣ, Λίνδου 216 ☎️ 2241060900

LIKE IT? SHARE IT!