Προσφορά εργασίας – Θέση πωλήτριας

H εταιρία Factory Sofa ζητά έμπειρες πωλήτριες 25-34 ετών καταρτισμένες στον τομέα των επίπλων σαλονιού, για τη στελέχωση του τμήματος πωλήσεων στο κατάστημα της Λ.Ποσειδώνος 48 στο Π.Φάληρο. Αποστολή βιογραφικών στο email info@factorysofa.gr • Τηλ. Επικοινωνίας 2106025980.

Σχετικά με εμάς

Η Factory Sofa προμηθεύει έπιπλα υψηλής ποιότητας σε τιμές εργοστασίου. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας, η αγάπη και η εμπειρία στο χώρο του σαλονιού είναι από τους λίγους μόνο λόγους που μας ωθούν ώστε να εξειδικευτούμε ακόμη περισσότερο στον τομέα του σαλονιού. Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά στα έπιπλα σαλονιού και το διαπιστώνει κανείς με μια επίσκεψη στην έκθεσή μας.

Πολυμορφικό σαλόνι NAXOS SPECIAL EDITION, 2,50m x 2.00m όπως εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό show Your Face Sounds Familiar (YFSF). Με αδιάβροχο αποσπώμενο ύφασμα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.Ελληνικής κατασκευής με την εγγύηση της FactorySofa.

Η υψηλή αισθητική είναι το χαρακτηριστικό της FACTORY Sofa. Τα σχέδια, οι αναλογίες, οι ραφές, τα χρώματα είναι το λιγότερο που χαρακτηρίζει την αισθητική των σαλονιών μας. Στη FACTORY Sofa θα βρείτε καναπέδες σε τιμές εργοστασίου, στις διαστάσεις και τα χρώματα που επιθυμείτε. Μεγάλη γκάμα σε σαλόνια τριθέσια/διθέσια, γωνιακά & πολυμορφικά,  σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, με αδιάβροχα & αλέκιαστα υφάσματα.