Ποιότητα υψηλής αισθητικής στο σαλόνι σας!

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Στη FactorySofa θα βρείτε σαλόνια υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένα από Έλληνες κατασκευαστές, φτιαγμένα με μεράκι. Μεγάλη γκάμα σε υφάσματα υψηλής ποιότητας και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά στο σαλόνι και το διαπιστώνει κανείς με μια επίσκεψη στην έκθεσή μας. Η υψηλή αισθητική είναι το χαρακτηριστικό της FactorySofa. Τα σχέδια, οι αναλογίες, οι ραφές, τα χρώματα είναι το λιγότερο που χαρακτηρίζει την αισθητική των σαλονιών μας.

ΤΙΜΗ

Σαλόνια σε τιμές εργοστασίου από «πρώτο χέρι» επειδή απλά η FactorySofa είναι το πρατήριο! Γιατί και η Ελλάδα μπορεί να παράγει σαλόνια υψηλής αισθητικής στις καλύτερες τιμές.

Σαλόνια Καναπέδες

Ελληνικής Κατασκευής

Επιλέξτε το ιδανικό για εσάς

ΣΑΛΟΝΙΑ-ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ

Μεγάλες Προσφορές

...για λίγες ημέρες!

Μόνο για λίγες ημέρες

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Διακόσμηση Σαλονιού

Factory Sofa Life Style

Ειδικοί διακόσμησης περιγράφουν γύρω από το σαλόνι

BLOG

Photos Πελατών

It's MY Sofa!

IT' S MY SOFA!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Ρωτήσαμε φίλους και πελάτες να μας πουν ποιόν και γιατί είναι ένας καναπές ιδανικός γι’αυτούς. Ακούστε τι μας είπαν

“Κόψτε ένα σχέδιο από καφέ χαρτόνι στο μέγεθος του καναπέ που θα θέλατε, βάλτε το στο πάτωμα και δείτε με τα ίδια σας τα μάτια πώς θα είναι πριν τον πάρετε…..»
Σας προτείνουμε!, Factory Sofa
“Μ’αρέσει τα μαξιλάρια στο κάθισμα του καναπέ να ‘ναι με 80% πούπουλα, αλλά προτιμώ πούπουλα 100% στα διακοσμητικά μαξιλάρια του, να τα αγκαλιάζω και να αφήνομαι….»
Φιλίππα Μυράν
«Ζητώ ένα καναπέ για να απλώσω των αρίδα μου και να πάρω έναν υπνάκο μόλις γυρνάω από την δουλειά. Έτσι δεν ικανοποιούμαι με τουλάχιστον 90εκ. μήκος και 60εκ. φάρδος.»
Κώστας Πατρινός
«Δεν θα ‘θελα να έχω ποτέ ένα καναπέ μικρότερο σε βάθος από 50εκ, μ΄αρέσει να κουλουριάζομαι μέσα του. Οτιδήποτε άλλο πιο κοντό μου μοιάζει λες και περιμένω στον προθάλαμο του γιατρού μου.»
Ιωάννα Ιωαννίδου
«Θα μου άρεσε ο καναπές να μην έχει μαξιλάρια στο κάθισμα .Έτσι θα μπορούσαν να κάθονται περισσότεροι σε αυτόν. Οι περισσότεροι καναπέδες που έχουν μεγάλα μαξιλάρια για κάθισμα συνήθως κάθονται δυο άτομα, ένα στον καθένα μαξιλάρι… Λένε ότι είναι διθέσιος αλλά μπορούν να χωρέσουν και τέσσερα άτομα…»
Μιμίκα Καραχάλιου
«Ποτέ δεν θα έντυνα ένα καναπέ με έντονα χρώματα ή μεγάλα μοτίβα. Για να αναδείξω τον καναπέ θα τον στόλιζα με πολλά μαξιλαράκια σε trendy χρώματα και σχέδια, τα οποία θα μπορούσα άνετα να τα αλλάζω όποτε θέλω ανάλογα την περίσταση.»
Λίζα Καλογεροπούλου
«Να είναι αναπαυτικός, να έχει στυλ, να μην με δυσκολεύουν τα μπράτσα του να πάρω έναν υπνάκο το μεσημέρι και να μην έχει πολλές ραφές και μαξιλάρια που μαζεύουν πατατάκια και ποπκόρν από τους γιους μου που θεωρούν το σαλόνι αίθουσα σινεμά. Το θερινό μας σινεμά.»
Κυριάκος Μαρτίνος
«Μου αρέσουν οι καναπέδες που τα μπράτσα τους είναι επίπεδα και μεγάλα. Έτσι έχω αρκετό χώρο να αφήσω επάνω ένα φλιτζάνι καφέ, ένα δίσκο με ποπκόρν, ένα περιοδικό, το τηλέφωνό μου. Επίσης είναι και μια καλή λύση, να κάτσει κάποιος που συζητάς όταν ο καναπές και τα άλλα καθίσματα είναι γεμάτα στο πάρτι….»
Γιάννα Πατσουρίδου
«Πιστεύω ότι το ύψος των ποδιών ενός καναπέ είναι η ομορφιά του. Τού δίνει στυλ, χαρακτήρα και τον κάνει να ξεχωρίζει από όλο το δωμάτιο σαν ένα μοναδικό έπιπλο.»
Λίζα Μαρίνου
«Ο ονειρεμένος μου καναπές είναι αυτός που δεν έχει μπράτσα, ελεύθερος…  αλλά με μια μεγάλη ψηλή πλάτη και ενιαίο κάθισμα. Ένας καναπές που να χωράει όσους περισσότερους φίλους μου μπορεί….για να παίζουμε..Wiii.»
Μάκης Πετρίδης
«Μ’αρέσουν οι στρογγυλοί μικροί διθέσιοι καναπέδες, σε μεγάλα τετράγωνα δωμάτια, ο ένας δίπλα στον άλλο.»
Μιμίκα Καρούση
«Είμαι φανατικός εργένης. Ο καναπές που θα θελα πάντα, θα είχε σίγουρα ένα αποσπώμενο ανάκλιντρο, που θα το γύριζα και θα το ένωνα με τον υπόλοιπο καναπέ έτσι ώστε να δημιουργήσω  ένα κρεβάτι.»
Μαρίνος Πικελίδης
«Είμαι ρομαντική από την φύση μου. Έτσι φαντάζομαι τον ρομαντικό καναπέ μου ότι θα ήταν με liberty υφάσματα, πολλά μαξιλαράκια, καπιτονέ πλάτη και ξύλινα ποδαράκια.»
Μαρία Καλλιπολίτου